Αρχική » Rick Silverman Bodybuilder Γιατρός βοηθά κόσμο να γίνει Μυώδεις και Γραμμωμένος

Rick Silverman Bodybuilder Γιατρός βοηθά κόσμο να γίνει Μυώδεις και Γραμμωμένος

by admin

Δεν υπάρχει αξιοκρατία διότι δεν υπάρχει συναγωνισμός αλλά ανταγωνισμός. Το καλύτερο και περισσότερο φάρμακο προσμετρά στην προσπάθεια. Είναι ένα χημικό ράλι που τώρα περιλαμβάνει και τις αισθητικές επεμβάσεις!

Πλαστικές επεμβάσεις και bodybuilding Κοιλιακοί – Γάμπες – Πλάτη

 Οι παλιότεροι γνωρίζουν πως από την δεκαετία του 1990 κάποιοι τόλμησαν να «παρέμβουν» στις γάμπες τους, αργότερα κάποιοι άλλοι στους κοιλιακούς τους και στην μέση τους! Ο Δρ. Rick Silverman, ένας παγκοσμίου φήμης χειρούργος πλαστικής και αισθητικής με έδρα τη Μασαχουσέτη, άρχισε να λαμβάνει αιτήματα για αυτή τη νέα διαδικασία στα μέσα της δεκαετίας του ’90. “Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να με ρωτούν για τη χάραξη,  έλεγα:” Λοιπόν, δεν το κάνω πραγματικά “. “Αλλά άρχισα να λαμβάνω όλο και περισσότερα αιτήματα γι ‘αυτό. Οι πρώτοι άνθρωποι που ήρθαν για «χάραξη» ήταν άνδρες strippers . Το παράπονό τους ήταν ότι θα έπρεπε να γίνουν τόσο άπαχοι για να φανούν οι κοιλιακοί τους, ως χορευτές, δεν έπρεπε να εμφανιστούν με γραμμωμένους γλουτούς, αλλά ήθελαν ένα six pack για τις γυναίκες που κολλούσαν  χρήματα στα στρινγκ μαγιό τους. «Εάν κάνετε λιποαναρρόφηση στην περιοχή της κοιλιάς δεν χρειάζεται να κάνετε δίαιτα τόσο πολύ » αναφέρει ο γιατρός

Σήμερα, άνθρωποι από μακριά, από την Ιαπωνία, την Αγγλία και τη Γερμανία ταξιδεύουν στη Μασαχουσέτη μόνο για να δουν τον Δρ Silverman. Η πελατειακή του βάση: Περίπου το 60 έως 70% των ασθενών του είναι αφοσιωμένοι λάτρεις της γυμναστικής ή bodybuilders!

[quote]ο Jay Cutler, έγινε φίλος μου![/quote]

“Πήγα στην ιατρική σχολή για την  παιδιατρική, αλλά στο τρίτο μου έτος, ανακάλυψα ότι δεν ήθελα να είμαι παιδίατρος” λέει ο Δρ Silverman. «Είχα κάνει μια στροφή στην πλαστική χειρουργική και πραγματικά το απολάμβανα. Στη συνέχεια έκανα ένα πρόγραμμα για την πλαστική χειρουργική στο Worcester της Μασαχουσέτης. Πήγα και στο γυμναστήριο, εκεί  ο τύπος πίσω από το γραφείο μου έστελνε ασθενείς με γυναικομαστία! Την ίδια στιγμή, ο Jay Cutler, ο οποίος είναι από το Worcester, έγινε φίλος μου! Με ενθάρρυνε από νωρίς να ξεκινήσω να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Έτσι, κάνοντας έναν αγώνα και έχοντας αυτούς τους ασθενείς, η θέση αυτή δημιουργήθηκε. Ήταν ένα ατύχημα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο!” αναφέρει ο γιατρός.

Με τις λέξεις “αισθητική χειρουργική” έρχονται πολλές ιδέες  μια από αυτές είναι ότι μπορεί να μετατρέψεις μαγικά μια πατάτα (άνθρωπο) στον καναπέ σε έναν bodybuilder πρωταθλητή. “Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι η αισθητική χειρουργική είναι η εύκολη διέξοδος, αλλά δεν είναι,” λέει ο Δρ Silverman. “Δεν θα είστε έτοιμοι για αγώνα απλώς και μόνο γιατί το έχετε. Πρέπει να συνεχίσετε την προπόνηση. Η  χειρουργική επέμβαση μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε λίγα περισσότερα από ό, τι μπορεί να έχετε μόνοι σας. “ Στα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού, όπου η προετοιμασία είναι βασική και η κριτική είναι πιεστική , ο Δρ Silverman θεωρεί τη λιποαναρρόφηση ως μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που έχει εξαντλήσει όλα τα άλλα μέσα δίαιτας και προπόνησης και εξακολουθεί να έχει επίμονα προβληματικά πεδία για βελτίωση.[quote]Η κάτω  πλάτη είναι μια περιοχή που έχω κάνει λιποαναρρόφηση σε μερικούς άνδρες![/quote]

“Η κάτω  πλάτη είναι μια περιοχή που έχω κάνει λιποαναρρόφηση σε μερικούς άνδρες! για να βελτιώσω αυτή τη λεπτομέρεια”, λέει. “Αν αυτή είναι η περιοχή που κρέμεται  μέχρι το τέλος, η θεραπεία με λιποαναρρόφηση μπορεί να σας επιτρέψει να πάτε έως  πέντε κιλά βαρύτεροι και να έχετε την περιοχή αυτή ωραία και γραμμωμένη . Αλλά αν κάποιος έρχεται σε μένα και λέει, «Είμαι εδώ για λιποαναρρόφηση. Τι μπορείς να κάνεις για εμένα;’ και έχει 30 τοις εκατό σωματικό λίπος, του λέω απλώς ότι είναι σαν να παίρνεις άμμο από την παραλία. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι ‘αυτόν. Θα του δώσω το όνομα ενός προπονητή, και θα αναφέρω από τη διατροφή. Και θα πω, «Όταν κατεβείτε σε ένα τέτοιο σημείο, (πιο βελτιωμένος )επιστρέψτε και θα το συζητήσουμε ξανά». ”
Ο Δρ. Silverman ακολουθεί την ίδια προσέγγιση με τη χάραξη των κοιλιακών Οι ασθενείς του πρέπει να πέσουν σε σωματικο λίπος 10-12 τοις εκατό  ή να έχουν 14 τοις εκατό σωματικό λίπος, προτού να κάνει τη διαδικασία. “Το μόνο που κάνω είναι μια ελαφρώς επικεντρωμένη αναρρόφηση στις περιοχές όπου βρίσκονται τα βαθύτερα κοψίματα, μόνο για να τους ενισχύσω λίγο περισσότερο”, λέει. “Οι ασθενείς πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν δίαιτα, ειδικά αν θέλουν να χάσουν. Αλλά αυτό τους επιτρέπει να έχουν λίγο καλύτερη κοιλιακό ορισμό ακόμη και αν το λίπος του σώματος τους είναι λίγο υψηλότερο. Είναι ένας τρόπος για τελειοποίηση. ”

Όσο αναφορά  τα εμφυτεύματα,  Για το μη εκπαιδευμένο μάτι, η αισθητική χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι ή να μην είναι αισθητή. “Για εμφυτεύματα στις γάμπες , κάνουμε  μια ουλή ακριβώς πίσω από το γόνατο”, λέει ο Δρ Silverman. “Είναι συνήθως αρκετά καλά κρυμμένο στην πτυχή, και εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου. Υποθέτω ότι αν κάποιος ήταν σε θέση να δει μια κακή ουλή εκεί, θα μπορούσε να είναι ένα κάρφωμα!. Τα εμφυτεύματα PEC περνούν μέσα από τις τομές στις μασχάλες και είναι το ίδιο σενάριο. Το εμφύτευμα είναι κάτω από το μυ, έτσι ο μυς κινείται πάνω από το πάνω μέρος του. Με ένα εμφύτευμα στη γάμπα , το εμφύτευμα είναι πάνω από το μυ, έτσι μπορεί να φαίνεται λίγο πιο ομαλό ή στρογγυλό.
Εν τω μεταξύ, ένα τεράστιο στήθος είναι σε σχεδόν κάθε λίστα επιθυμιών των bodybuilder – γυναίκες , ο Δρ Silverman δεν εκπλήσσεται από όλα τα αιτήματα που παίρνει για τρελά εμφυτεύματα pec. “Ακούω από γυναίκες  που αναζητούν γελοία μεγάλα στήθη”, λέει

[quote]Είναι πολύ δύσκολο να ορίσουμε έναν αριθμό κορυφαίων bodybuilders που έχουν κάνει επέμβαση για  την γυναικομαστία τους, αλλά είναι αρκετά συνηθισμένο[/quote]

Άντρες και προβλήματα η γυναικομαστία

Η γυναικομαστία είναι μια κατάσταση στην οποία τα αγόρια ή οι άνδρες αναπτύσσουν εξογκώματα κάτω από τις θηλές τους, εμφανίζοντας ασυνήθιστα μεγάλα ή θηλυκά στήθη (συχνά αποκαλούμενα ” bitch tits “). Η γυναικομαστία είναι εξαιρετικά κοινή και μπορεί να είναι ενοχλητική για όσους την έχουν. Από όλες τις διαδικασίες που κάνει ο Δρ Silverman για τους άνδρες ασθενείς του, η γυναικομαστία είναι η πιο δημοφιλής. “Είναι πολύ δύσκολο να ορίσουμε έναν αριθμό κορυφαίων bodybuilders που έχουν κάνει επέμβαση για  την γυναικομαστία τους, αλλά είναι αρκετά συνηθισμένο”, εξηγεί. Γενικά, η γυναικομαστία είναι πολύ συνηθέστερη από τη χρήση στεροειδών. “Για να παρέχει την καλύτερη θεραπεία, ο Δρ Silverman επιδιώκει την πλήρη αποκάλυψη από τους ασθενείς του, ακόμα και αν σημαίνει ότι γίνεται χρήση φαρμάκων ή προορμόνης. “Οι ασθενείς μου είναι αρκετά ειλικρινείς για τη χρήση, αν το κάνουν, “.

Πολύ λίγοι όμως από τους ασθενείς του Δρ Silverman είναι οι bodybuilders υψηλού επιπέδου. Οι περισσότεροι πελάτες του ανταγωνίζονται σε περιφερειακό επίπεδο ή απλά πέφτουν στην κατηγορία “wannabe”.

Πόσο θα σας κοστίσει μια θεραπεία στην Αμερική; Αυτό εξαρτάται από το πού ζείτε και τι ψάχνετε. Στην κλινική του Δρ. Silverman, οι μη επεμβατικές διαδικασίες όπως το Botox βρίσκονται στο κατώτερο άκρο του φάσματος των τιμών. “Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσοι άνθρωποι κάνουν το Botox”, λέει. “Κάνω ένα δίκαιο πακέτο για τους άνδρες και τις γυναίκες που έρχονται από το γυμναστήριο. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που θέλουν να φαίνονται καλά θέλουν να φαίνονται καλά παντού! »

Jose Raymond BODYBUILDER
Interview with GYNECOMASTIA EXPERT Dr. Rick Silverman …


Ο γιατρός σήμερα σε μεγαλύτερη ηλικία

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα