Αρχική » Flex Wheeler προσπαθεί να συνηθίσει το κομμένο του πόδι

Flex Wheeler προσπαθεί να συνηθίσει το κομμένο του πόδι

by admin

Οι νέες φωτογραφίες του Flex Wheeler αποτυπώνουν με δραματικό τρόπο την νέα του ζωή, στο σπίτι.  Ο πρώην bodybuilder που βγήκε από το νοσοκομείο φαίνεται να ανεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του.


Πριν λίγες ημέρες τα διεθνή μέσα είχαν αναφερθεί στην επιστροφή του από το νοσοκομείο, και την νέα του ζωή. Ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις,  λέγοντας πως πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι, όπου  είχε μια εκπληκτική ξεκούραση, αφού έμεινε περισσότερο από ένα μήνα στο νοσοκομείο, τονίζοντας παράλληλα πως μόλις πέρασε από μια συναισθηματική περιπέτεια. Δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν πριν, είμαι μισός άνθρωπος τώρα..απλά συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το περάσω, λέει ο Wheeler

Ο ίδιος τώρα συνειδητοποιεί το πόσο  δύσκολο είναι να κατεβαίνει  τις σκάλες  και να χρησιμοποιεί τις πατερίτσες  και μόνο από το φόβο, του πόσο ψηλά είναι η σκάλα!
Ηow difficult it is to get down my stairs, and having to use my crutches, and just the fear of how high that is [the staircase], and if I fell.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy Thanksgiving

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IFBB LEGEND FLEX WHEELER (@officialflexwheeler) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα