Αρχική » Rick Collins το bodybuilding με βοήθησε να γίνω καλύτερος Δικηγόρος!

Rick Collins το bodybuilding με βοήθησε να γίνω καλύτερος Δικηγόρος!

by admin

Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιότυπο αντικομφορμισμό, από την μια ο επιτυχημένος δικηγόρος με τις δερμάτινες πολυθρόνες και τα ακριβά ρολόγια, και από την άλλη o bodybuilder που σηκώνει σίδερα και είναι υπεύθυνος για την αθώωση πολλών εμπλεκόμενων με την υποκουλτούρα.

Εάν δεν ήταν αυτός πολλοί χημικοεμπλεκόμενοι θα άλλαζαν ρούχα και θα περίμεναν στην ουρά για το συσσίτιο της φυλακής! δείτε εδώ  O Δικηγόρος…. Αφεντικό στο World Bodybuilding Club !

Ο Rick Collins δεν είναι τυχαίος οι επαφές με την upper class δικηγορική τάξη τον τοποθετεί σε μια ζηλευτή θέση. Παρ όλα αυτά το bodybuilding τον έκανε πιο ανταγωνιστικό και στην δικηγορία Το bodybuilding μου δίδαξε μαθήματα! αναφέρει χαρακτηριστικά ο bodybuilder – δικηγόρος,  τα οποία τροφοδότησαν την επιτυχία της δικηγορικής μου εταιρίας και των πολλών άλλων εγχειρημάτων που ανέλαβα και διαδραματίζουν  ρόλο και στα επιτεύγματά μου στο δικαστήριο. δείτε εδώ Ο Δικηγόρος που σώζει Ντοπαρισμένες ψυχές! και οι Χημικοί της κουζίνας!

[quote]Στο έργο μου ως δικηγόρος σήμερα, αγνοώ τις αρνητικές φωνές[/quote]

Ο Rick Collins λέει στο Muscular Development, Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο για αυτό που έμαθα από το bodybuilding. Αλλά θα επικεντρωθώ σε ένα μόνο γεγονός…Ήταν ο πρώτος μου διαγωνισμός για το bodybuilding , ένας αγώνας κολεγίων που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Hofstra. Ήμουν μόλις 21 ετών. Θυμάμαι ότι πήρα το δεύτερο τρόπαιο σε έναν αγώνα που ήμουν για να νικήσω. Αυτό που συνέβη πριν από τον αγώνα όσο και μετά ήταν διδακτικό για μένα στην καριέρα μου έως  σήμερα.

Rick Collins

 

Ο Rick Collins  μιλά ακόμη για το φριχτό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο όπου σκοτώθηκαν δύο φοιτητές, ενώ ο ίδιος υπέστη σοβαρές βλάβες στην υγεία του, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου λαιμού, πλάτης και καρπού. Οι γιατροί είπαν ότι ποτέ δεν θα σηκωθώ ξανά! Αλλά όπως αναφέρει δεν γνώριζαν τη δύναμη του bodybuilding στο αίμα του. Ανέτρεψε τις προβλέψεις τους και συνέχισε να κερδίζει βραβεία για bodybuilding. Παρόλο που δεν κατέκτησε κάποιο show, αποχώρησε με τρία τρόπαια και την ικανοποίηση να αποδείξει ότι οι γιατροί ήταν λάθος στις προβλέψεις τους.

Ο ίδιος δηλώνει: Στο έργο μου ως δικηγόρος σήμερα, αγνοώ τις αρνητικές φωνές. Για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια είχε έναν πελάτη που αντιμετώπιζε επτά χρόνια φυλάκιση για κατηγορίες σχετικά με διακίνηση στεροειδών. Οι τοπικοί δικηγόροι του διαπραγματεύονταν για τρία ή τέσσερα χρόνια και αμφέβαλλαν ότι θα γινόταν κάτι καλύτερο για αυτόν.  Ο  Rick Collins  αντιμετώπισε  τον εισαγγελέα με ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και νομικών αδυναμιών στην περίπτωσή του που κανείς άλλος δεν είχε αναγνωρίσει. Μέχρι το τέλος της προσπάθειας, αποχώρησε με ένα φάσμα ποινών από μηδέν έως έξι μήνες!

θα πρέπει να έρθετε προετοιμασμένοι σε μια δίκη, επισημαίνει ο  Collins.. Αυτό σημαίνει να έχετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες σωστά ελεγμένες,  όλα έχουν σχέση με την προετοιμασία, όπως έμαθα από τους διαγωνισμούς bodybuilding. Θυμάμαι πόσο σχολαστικός ήμουν για τη διατροφή μου τους μήνες που προηγήθηκαν από τον πρώτο αγώνα . Τη νύχτα του αγώνα , έσπρωξα το δέρμα πάνω από το κοιλιακό μου ανάμεσα στα δάχτυλά μου και ήταν τόσο λεπτός και ξηρός που τον ένιωθα σαν σελοφάν. Πριν από λίγο καιρό, έπρεπε να εξετάσω έναν από τους κορυφαίους ενδοκρινολόγους της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) σχετικά με τους ιατρικούς κινδύνους ορισμένων φαρμάκων . Χωρίς μια λεπτομερή κατανόηση της ιατρικής βιβλιογραφίας, κάποια καταστροφική αλλά παραπλανητική μαρτυρία θα είχε υποπέσει στο αρχείο! δείτε εδώ  Σε έπιασαν να πουλάς Αναβολικά;… Χρειάζεσαι τον καλύτερο Δικηγόρο


είχαμε γράψει για αυτόν στο BS 

Ο Rick γοητεύτηκε από τις προσωπικότητες του BODYBUILING όπως ο Arnold  ή ο Frank Zane επιδιώκοντας την ανάπτυξη του σώματος και την προβολή σε τοπικούς αγώνες  στην Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ. Μόνο που αυτή η εμπειρία ήταν η αρχική εμβάθυνση στην κουλτούρα που αργότερα θα γινόταν  το υπερασπιστικό επάγγελμα της Χημικής ιδεολογίας.

Η Νεότητα είναι μια περίοδος δοκιμής , ο Rick δοκίμασε τις ικανότητες του και στην ηθοποιία έπαιρνε πολλά μαθήματα υποκριτικής  σε ρόλους που δεν ήταν και για Οσκαρ , έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις  και είχε ένα εμπειρικό πέρασμα στην σειρά ταινιών  » Toxic Avenger «.
Ο Rick εργάστηκε και σαν Μπράβος , όπου αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και βία, όπως αναφέρει:  Όταν μεγάλωσα η σωματική βία ήταν πολύ πιο ανεκτή από ό, τι είναι τώρα. Πήρα μέρος σε αμέτρητες μάχες, όχι μόνο για να υπερασπίσω τον εαυτό μου, αλλά ακόμα πιο συχνά για να υπερασπίζομαι  τους άλλους. Μισούσα να βλέπω  ένα μεγαλύτερο παιδί να χτυπά ένα μικρότερο παιδί. Ίσως γι ‘αυτό και έγινα δικηγόρος υπεράσπισης!

alpha-male-challenge

Αργότερα έφτασε να κάνει και τρεις δουλειές, προπονητής σε γυμναστήριο, μπράβος τα Σαββατοκύριακα και υπάλληλος σε Οίκο Ευγηρίας τις Κυριακές! Όπως τονίζει.. εκείνη την περίοδο χρειαζόμουν τα χρήματα.

Το 2001 ήρθε η ουσιαστική αλλαγή η γνωριμία του με τον John Romano και τον Steve Blechman που του έδωσαν την προοπτική που ζητούσε . Ο πρώτος, σε θέματα νομικής στήριξης σε ζητήματα που αφορούσαν την χρήση των στεροειδών και ο δεύτερος την δυνατότητα της δημόσιας αρθρογραφίας.

Ο Rick Collins  έγινε σχολαστικός μέσα από την προετοιμασία ως bodybuilder o ίδιος τονίζει, η προπόνηση για τους αγώνες αναπτύσσει ένα ένστικτο για το τι λειτουργεί στο σώμα σας. Βρίσκεστε τι είναι σωστό για εσάς. Εάν ακολουθείτε τα ένστικτα σας στη ζωή, συχνά θα κάνετε τις επιλογές που τελικά θα λειτουργήσουν.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

One of my favorite overall leg exercises is this squat movement that hits glutes, quads and hams. I try to hit parallel with ass out for glutes but heels off platform for added quad stress. Trust me, you’ll feel it. @jamesvillepigue @jaynice3 @thesupplementcounsel @sixpackdietplan @juandieselmorel @bevsgym @bigtattedjew @thetraineralex @drgeorgetouliatos @curtlicit @lisamatassa #bevsgym #legday #legdayworkout #legworkout #quads #hams #glutes #workout #gohard @sabahsyed101 @mrsixty @musculardevelopment @ronharrismuscle @lmorris868 @eddycoan @erikbustillo @djb_esq @lift_heavily @foreverhungry_teamjd @johnny_styles #fitfam #fitlife #gymlife @lilmonsta77 #squats #squatmachine #bodybuilding #followforfollow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rick Collins (@rickcollinsesq) στις

Ήμουν απογοητευμένος από τη δεύτερη θέση και καθώς έφευγα από τη σκηνή, πλησίασε ένας  άντρας που συνεργαζόταν με τον IFBB pro Steve Michalik. Μου είπε ότι η δυναμική μου ήταν τεράστια και μου πρόσφερε δωρεάν συνδρομή για να προπονηθώ στο θρυλικό γυμναστήριο του Michalik  Ήταν πολύ δελεαστικό. Αλλά ήξερα ότι αυτό θα σήμαινε μια διαφορετική απόφαση για το  bodybuilding σε ένα επίπεδο δέσμευσης και θυσίας. Ακολούθησα τα ένστικτα μου και το απέρριψα. Δηλώνει ο Rick Collins   Αντ ‘αυτού, αφιερώθηκα στη σχολή για του δίκαιο και ειρωνικά, είμαι μάλλον πολύ περισσότερο εμπλεκόμενος στον κόσμο του bodybuilding σήμερα απ’ ό, τι αν είχα πάρει την άλλη διαδρομή. (σώζει εμπλεκομένους με την υποκουλτούρα)

Αυτή είναι η ιστορία μου από εκείνη τη νύχτα, αλλά υποψιάζομαι ότι ο καθένας που διαβάζει αυτό θα συμφωνήσει ότι τα μαθήματα που μαθαίνουμε στο γυμναστήριο και στη σκηνή θα μας κάνουν καλύτερους σε πολλά  πράγματα που κάνουμε και θα μας δώσουν ένα πλεονέκτημα έναντι σε όσους δεν έκαναν προπόνηση με τα σίδερα. Να είστε καλά, φίλοι μου.


δείτε επίσης εδώ 

Rick Collins ο Γοητευτικός Μυώδης δικηγόρος – ειδίκευση Ντόπα!

 

RickCollinsLogo

51CtV4NQXgL._SX368_BO1,204,203,200_

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα