Αρχική » H γιαγιά του BODYBUILDING δίνει το παράδειγμα στα νέα κορίτσια!

H γιαγιά του BODYBUILDING δίνει το παράδειγμα στα νέα κορίτσια!

by admin

Η γιαγιά του Bodybuilding, με δικέφαλο 17 ιντσών, ήταν μια «ντροπαλή και αδέξια» γυναίκα πριν η προπόνηση με τα βάρη της δώσει τελικά την εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Τα παιδιά δεν πρέπει να δυσκολεύουν κάποιον όταν θέλει πραγματικά να πετύχει δηλώνει η bodybuilder. 


 

Η Robin Hillis, 48 ετών, από το Οντάριο του Καναδά, αγάπησε το αθλητισμό στο σχολείο και όταν έφυγε από το γυμνάσιο το 1989, μπήκε στο γυμναστήριο για να κάνει προπόνηση  και σύντομα ερωτεύτηκε τα βάρη. Πριν από  αυτό, η Robin ήταν ντροπαλή, αλλά το bodybuilding της έδωσε μια νέα ώθηση  ζωής και το 1993  με βάρος 62 κιλά, αγωνίστηκε στον πρώτο διαγωνισμό bodybuilding όπου κατετάγη δεύτερη.

Εδώ το 1993

Η Robin διατηρήθηκε σε φόρμα κατά τη διάρκεια και μετά τις εγκυμοσύνες με τις κόρες της, την Katey, 23 ετών, και την Courtney, 21 ετών, οι οποίες, μαζί με τα εγγόνια της  Robin, Abel, Avianna, και Wynter, είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της και την ενθάρρυναν να είναι η καλύτερη που μπορεί στο χώρο του bodybuilding.

Με τα εγγόνια της  Abel και Avianna

Η γιαγιά  δέχεται ευρέως θετικές αντιδράσεις  για την εντυπωσιακή της φυσική κατάσταση και λέει ότι η φροντίδα των παιδιών δεν θα πρέπει να δυσχεραίνει την επίτευξη τέτοιων αποτελεσμάτων.  Το 2014, η Robin κέρδισε την επαγγελματική κάρτα IFBB (Διεθνής Ομοσπονδία BodyBuilding & Fitness) και τώρα ανταγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε όλο τον κόσμο.[quote]ελπίζω να είμαι έμπνευση για τις μητέρες και ελπίζω επίσης να εμπνεύσω τα νεότερα κορίτσια να κάνουν αυτό που αγαπούν και να μην δίνουν προσοχή στις απόψεις των ανθρώπων[/quote]

 

Η Robin έχει  χρόνο για τα παιδιά και τα εγγόνια πριν πάρει το πέμπτο και τελευταίο γεύμα της ημέρας που είναι ένα φλιτζάνι ασπράδι αυγού, ένα ολόκληρο αυγό, σπανάκι και αβοκάντο

«Τα κορίτσια μου  τώρα που είναι 21 και 23  είναι με τις δικές τους οικογένειες. Αλλά όταν ήταν νεότερες πήγαινα στο γυμναστήριο όταν ήταν στο σχολείο ή στο κρεβάτι και προετοίμαζα τα γεύματα μου πριν ξυπνήσουν », είπε η bodybuilder γιαγιά

Εδώ σε προπόνηση

[quote]Σπάνια λαμβάνω αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά μέσα  ή προσωπικά, δηλώνει η γιαγιά του bodybuilding[/quote]

Τώρα ζυγίζει  κοντά στα 95 κιλα με 17in δικέφαλα, προπονείται  έξι ημέρες την εβδομάδα όταν προετοιμάζεται για  έναν διαγωνισμό και πέντε ημέρες την εβδομάδα εκτός αγώνων.  Η Robin αγωνίζεται δύο φορές το χρόνο και λέει ότι το bodybuilding της έχει διδάξει την αυτοπεποίθησή.

Τώρα αγαπώ το πώς φαίνομαι και αισθάνομαι. Είμαι πολύ σίγουρη και απολαμβάνω τη ζωή και εξακολουθώ να αγαπώ να γελώ. Παίρνω μια μικτή ποικιλία αντιδράσεων αλλά κυρίως θετική. Σπάνια λαμβάνω αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά μέσα  ή προσωπικά, δηλώνει η γιαγιά του bodybuilding.

Η γιαγιά, που απεικονίζεται με τις κόρες της το 2010, δέχεται κυρίως θετικές αντιδράσεις στην εντυπωσιακή της φυσική κατάσταση και λέει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να δυσκολεύουν κάποια  να  επιτύχει τέτοια αποτελέσματα όπως τα δικά της. «Δεν νομίζω ότι είναι πια δύσκολο να επιτύχουμε αυτά τα αποτελέσματα αφού έχουμε παιδιά, αλλά εξαρτάται επίσης από το ορμονικό προφίλ, το μεταβολισμό και τον τρόπο ζωής όλων. «Ναι, ελπίζω να είμαι έμπνευση για τις μητέρες και ελπίζω επίσης να εμπνεύσω τα νεότερα κορίτσια να κάνουν αυτό που αγαπούν και να μην δίνουν προσοχή στις απόψεις των ανθρώπων. Ελπίζω να εμπνεύσω όλους να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ό, τι τους κάνει ευτυχισμένους ».

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα