Αρχική » Olimp Nutrition δεν θέλει τον Shawn Rhoden;

Olimp Nutrition δεν θέλει τον Shawn Rhoden;

by admin

Τι γίνεται εδώ; τον παράτησαν και οι πρωτεΐνάδες; Όπως αναφέρουν τα media o ύποπτος για βιασμό Shawn Rhoden, τελεί υπό καθεστώτος αμφισβήτησης και από την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής  Olimp Nutrition που έχει λάβει μέτρα για να αποστασιοποιηθεί από τον Rhoden, καθώς κάθε εικόνα του Shawn Rhoden έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα τους!  H  εταιρεία διαμήνυσε  στους διανομείς – πωλητές της Olimp  ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες  του Shawn Rhoden στα περίπτερα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2020.

Olimp Nutrition and Shawn Rhoden go their separate ways

Παράλληλα η εταιρεία εκφράζει την έκπληξή της “με τα τρέχοντα νέα σχετικά με την υποτιθέμενη παραβίαση του νόμου από τον κ. Rhoden”, πιστεύουμε ότι αυτή η υπόθεση θα λυθεί πολύ σύντομα και θα επιβεβαιώσει την αθωότητα του αθλητή και ο Shawn Rhoden θα μπορέσει να συνεχίσει τις προετοιμασίες του για τον διαγωνισμό του  Ολύμπια για την υπεράσπιση του τίτλου του. “ αυτά δηλώνει η εταιρεία που σύμφωνα με πηγές αποστασιοποιείται σταδιακά από τον bodybuilder.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα