Αρχική » Νέο δημοσίευμα για το Αφεντικό των Αναβολικών είναι στο μάτι της DEA

Νέο δημοσίευμα για το Αφεντικό των Αναβολικών είναι στο μάτι της DEA

by admin

To παράξενο στην όλη ιστορία είναι, πως τώρα! τον Νοέμβριο του 2019 ο δημοφιλής ιστότοπος για την Μυϊκή Κουλτούρα το Μuscle Insider ασχολείται με το αφεντικό που το ψάχνουν όλοι..είναι ο  Mihael Karner, η γυναίκα του Alenka, και ο αδελφός του  Matevz. Οι swolemates  όπως τους χαρακτηρίζουν, είναι στο μάτι της πανίσχυρης DEA για τα μεγάλα ντιλαρίσματα με Dbol, Deca, Cyp, Tren, Winny-V, Halo, Primo, και πολλά αλλά …εδώ είχαμε δημοσιεύσει πριν τους Αμερικάνους για τον Mihael Karner:

Είναι πραγματικό αφεντικό από την στιγμή που «μπήκε» στο μάτι των ομοσπονδιακών αρχών των ΗΠΑ  δεν είναι ψιλικατζής πρωτεινο- πωλητής βιτρίνα  ούτε μισθωτό ντιλεράκι.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρει εκατομμύρια δολάρια! για πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψη του Σλοβένου πολίτη Mihael Karner και σε δύο συνεργούς που υποπτεύονται ότι έχουν αποκομίσει εκατομμύρια δολάρια από την πώληση στεροειδών στο διαδίκτυο. δείτε  εδώ  

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ για εμπόριο αναβολικών δίνεται αμοιβή – Υπουργείο Εξωτερικών ΗΠΑ

 

 Οι εισαγγελείς στις ΗΠΑ λένε ότι ο Σλοβένος Mihael Karner είναι σημαντικός  διανομέας  στα αναβολικά στεροειδή, ο οποίος από το 2000  έως το 2016 έχει  αποκομίσει  πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια από παράνομες πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο ιστοτόπων και μεσάζοντων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες σε τέσσερις χώρες για πάνω από δέκα χρόνια, η αστυνομία πιστεύει ότι ο Karner εξακολουθεί να εργάζεται σήμερα, πιθανότατα από τη Σλοβενία, ενώ ξεπλένει με offshore εταιρείες.

$5 MILLION REWARD FOR ACCUSED STEROID DEALERS

Σύμφωνα με ένα κατηγορητήριο που υποβλήθηκε στο αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο στη Μασαχουσέτη το 2010, η επιχείρηση αναβολικών στεροειδών του Karner χρονολογείται τουλάχιστον από το 2000, όταν κατηγορείται ότι συνέβαλε στη διατήρηση “ενός δικτύου ιστοτόπων που πωλούσαν στεροειδή σε πελάτες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων σε χιλιάδες πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες. “P8 Οι πωλήσεις του φαρμάκου έγιναν παράνομες στις ΗΠΑ το 1990 και στη Σλοβενία ​​το 2008.

Τα φάρμακα, τα οποία χρησιμοποιούνταν κυρίως από τους bodybuilders για να αποκτήσουν γρήγορα μυϊκή μάζα, έχουν απαγορευτεί στις ΗΠΑ εκτός εάν συνταγογραφούνται από γιατρό.

Τώρα το Μuscle Insider έχει “Μπουχτίσει” από το γεγονός πως διαφεύγουν την σύλληψη για δέκα χρόνια!   So now a $5 million reward is being offered for each of their captures. Supposedly, the investigation started more than 10 years ago. But if that’s true.. και δημοσιεύει το άρθρο


 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα