Αρχική » Οι Έλληνες bodybuilders προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα άνοιξαν φτερά

Οι Έλληνες bodybuilders προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα άνοιξαν φτερά

by admin

Είναι φανερό πια, τα συνθήματα των συγγενών των φίλων και των γνωστών που τοποθετούνται εγκωμιαστικά στα social media δεν αποτελούν «βραβείο» για τους συνειδητοποιημένους bodybuilders. Στο παρελθόν φίλοι και φιλενάδες εκδήλωναν το θαυμασμό τους στο Facebook με ηρωικά μηνύματα λες και απευθυνόταν σε κάποιον σύγχρονο Κολοκοτρώνη ή μια Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.

Εύγε! ..συγχαρητήρια είσαι ο μοναδικός ο  καλύτερος!, μας δίνεις δύναμη! … μας συγκίνησες! και άλλα συναφή μηνύματα έδιναν την εντύπωση πως ο bodybuilder ήταν ένας λαοπρόβλητος ηγέτης που εκπροσωπούσε τα οράματα ενός υποδουλωμένου λαού!

Νέο επικοινωνιακό μοτίβο σε διεθνές πλαίσιο

Οι τοπικοί αγώνες μυών έχουν εξελιχθεί σε μια τυπική διαδικασία, κυρίως μετά την διάσπαση της IFBB μεταξύ του δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα και του προέδρου του NPC  Τζίμ Μανιόν. Φιλόδοξοι άντρες και γυναίκες ρισκάρουν την απευθείας σύγκρουση με το διεθνές μυϊκό κατεστημένο χωρίς να περιμένουν στη σειρά, λες και είναι στο δημόσιο ταμείο  για πληρώσουν τους φόρους τους!

Οι φόροι πληρώνονται πια εις την αλλοδαπή

Οι κοινωνίες αλλάζουν, το ίδιο και οι κουλτούρες, η καθεστηκυία αντίληψη και ο συμβιβασμός δεν διακρίνει τους νέους bodybuilders που ήδη αντιλαμβάνονται το προτεινόμενο  διαγωνιστικό πλαίσιο που δημιουργείται παγκοσμίως, δεν αρκεί να είσαι πρώτος στο χωριό, γοητευτικός στα πιτσιρίκια του γυμναστηρίου σου  και στις φιλενάδες  της διπλανής πόρτας αλλά να ανταγωνιστείς με τις χημικοβελτιωμένες φάτσες της Ευρώπης και της Αμερικής. Εκεί είναι το πεδίο σύγκρισης, όπου ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος η ισχυρή χημεία και η μεροληπτική διαιτησία κυριαρχούν,  εκεί όπου οι κανόνες δεν υπάρχουν, παρά μόνο για να καταργούνται.

Η νέα πραγματικότητα του ανταγωνιστικού bodybuilding είναι φανερή και γύρισε σελίδα στον ρομαντισμό!

δείτε επίσης εδώ Σιδηρόπουλος το πάλεψε αλλά κάποιοι χάρηκαν που έχασε στο νήμα!


Ράλλης δεύτερη θέση στους ερασιτέχνες για τον Καβαλιώτη στο IFBB Dennis James Classic 2019

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα