Αρχική » Ronnie Coleman είναι ανεξέλεγκτος δεν ακούει κανέναν!

Ronnie Coleman είναι ανεξέλεγκτος δεν ακούει κανέναν!

by admin

Θέλει να πουλήσει τα βιβλία του ο πολυνίκης bodybuilder Ronnie Coleman, είναι κατανοητό, αλλά ταυτόχρονα δημοσιοποιεί την νέα προσπάθεια του με μια άσκηση που είναι καταστροφική, ακόμη και εάν δεν γίνεται με φορτία, σε έναν άνδρα που έχει υποστεί αλλεπάλληλες χειρουργικές  επεμβάσεις, που του αφαιρέθηκαν τα σπλάχνα  σε κλωβό! για να έχουν πρόσβαση οι γιατροί στην σπονδυλική στήλη! Δείτε εδώ Ο Ronnie Coleman χαίρεται «δεν ανυπομονώ να μου απομακρύνουν τα έντερα!»

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”gnwgzFNugsU”]

Σε έναν άντρα που είχε περιγράψει στον Ron Harris του Muscular Development  την ιστορία με τους υπόλοιπους τραυματισμούς, τις 11 χειρουργικές επεμβάσεις, τα σπασμένα στηρίγματα που τοποθέτησαν οι γιατροί στην σπονδυλική του στήλη, τον σπασμένο αυχενικό κλωβό σύντηξης, το κουσούρι που του έμεινε στον αυχένα, στην σπονδυλική στήλη, στην γοφική άρθρωση …για 10 νέες βίδες  που αντικατέστησαν τις παλιές,  δείτε εδώ Ronnie Coleman Δεν το χωρά ο τόπος! άλλαξαν βίδες αλλά θέλει να γυμναστεί.. την επώδυνη Σπονδυλοδεσία  τους δύο νέους κλωβούς και ράβδους στα ισχία του και στα μηριαία τμήματα του σώματος του! δείτε εδώ για την επέμβαση  στον L4 – L5 της σπονδυλικής στήλης,  Τελευταία προπόνηση του Ronnie Coleman πριν του βγάλουν τα έντερα

Ο ίδιος είχε δηλώσει   -ο θεός με ευλόγησε ! ….εννοώντας πως ήταν μια έμπνευση, ένα στήριγμα  για τον ίδιο που ήταν στα όρια  για να υποπέσει στην πλήρη κατάθλιψη! δείτε εδώ Ronnie Coleman με πατερίτσες ευχαριστώ το θεό παρ ολίγο να πάθω κατάθλιψη!

Τελευταία επέμβαση ήταν τον Ιανουάριο όπου  ο δίσκος πίεζε προς τα πάνω τον νωτιαίο μυελό  του! με αποτέλεσμα να χρειασθεί να κάνει  μια σύντηξη στην 3η και 4η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής του στήλης. Δείτε εδώ Ronnie Coleman ξανά στο Νοσοκομείο !

Ο  έμπειρος Shawn Ray είχε δηλώσει:  ο Ronnie Coleman είναι εθισμένος με τα βάρη …έχουμε έναν τύπο που είναι εθισμένος με τα βάρη, που κατέστρεψε το σώμα του! ..δείτε εδώ Shawn Ray τον καρφώνει ο Ronnie Coleman είναι εθισμένος με τα βάρη!

Τι τρελή ιστορία που  συνεχίζεται.. πάλι ρισκάρει!


Δείτε επισης εδώ το 2018  Πάλι έσπασαν οι βίδες του Ronnie Coleman νέο χειρουργείο!


Δείτε επισης εδώ ΚΑΤΑΡΑ ! πριν από λίγο πάλι στο χειρουργείο ο Ronnie Coleman ..είναι η τέταρτη φορά που οι βίδες έχουν σπάσει πάνω μου.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα