Αρχική » Πάνε να τον βγάλουν χρεωμένο; του κατέβασαν την αφίσα!

Πάνε να τον βγάλουν χρεωμένο; του κατέβασαν την αφίσα!

by admin

Είναι γνωστό πως στα ανωτέρα επίπεδα του επαγγελματικού bodybuilding για να συντηρηθείς και χημικοτροποποιηθείς ενδελεχώς   θα πρέπει να έχεις χρήματα,  κάποιοι τα έχουν κάνοντας τη φιγούρα τους και στους φτωχούς. Κάποιοι άλλοι διακινούν steroids για να επιβιώσουν.

Τώρα ο φιλικά προσκείμενος στον δόκτορα Σαντόχα, δημοσιογράφος Kevin Grech δηλώνει πως τελικά  ο Shawn Rhoden δεν μπορεί να ανταγωνιστεί! Ο λόγος είναι ότι ο τζαμαϊκανός   δεν πλήρωσε το ετήσιο ποσό συμμετοχής του, ύψους περίπου 250 δολαρίων, για να αγωνιστεί στην επαγγελματική ένωση της IFBB.

Ουσιαστικά ο δημοσιογράφος μας τονίζει πως επειδή ο Shawn Rhoden δεν πλήρωσε τα 250 δολάρια με αποτέλεσμα και η αφίσα του με τον  Big Ramy που προωθούσε το Arnold Classic USA για το 2020 να κατεβεί!  (Κάθε επαγγελματίας αθλητής της IFBB πρέπει να πληρώσει το ετήσιο ποσό συμμετοχής του)

One of the main factors for the poster to be removed from the Arnold Sports official Instagram page is that Shawn Rhoden is still not registered to compete for the 2020 season due to the fact he did not pay his pro card fees.

Εάν αυτά δεν είναι κουτσομπολιά που διοχετεύουν οι κατίνες τότε είναι; άλλα μέσα δημοσιεύουν την είδηση, αλλά δεν ασπάζονται το περιεχόμενο εξ ολόκληρου, περιμένοντας τις δηλώσεις του τζαμαϊκανού για την υπόθεση.

Είναι τελικά τόσο χρεωμένος όσο του καταλογίζουν; πάντως η αφίσα από το Arnold Classic USA 2020 έχει αφαιρεθεί ..μήπως είναι δάκτυλος των διοργανωτών σε σχέση με την υπόθεση του βιασμού; 

Όμως,  ο δημοσιογράφος αργότερα  διευκρινίζει  πως το πρόβλημα για τον Shawn Rhoden είναι. ότι όταν προσπάθησε να πληρώσει την κάρτα του, η IFBB Professional League αρνήθηκε! την αίτηση του λόγω των γεγονότων που συνέβησαν.

EXCLUSIVE: Finally, The truth behind why Shawn Rhoden cannot compete!

SHAWN RHODEN IS STILL NOT REGISTERED TO COMPETE FOR THE 2020 SEASON DUE TO THE FACT HE DID NOT PAY HIS PRO CARD FEES.


δείτε εδώ 

Big Ramy και Shawn Rhoden επέλεξαν τον διαγωνισμό του Arnold Classic 2020

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα