Αρχική » Cedric McMillan τον κατηγορούν για μοναχοφαγά;

Cedric McMillan τον κατηγορούν για μοναχοφαγά;

by admin

Άρχισαν οι αμφισβητήσεις, μπορεί να τελείωσε το Romania Muscle Fest pro 2019  αλλά κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι την νίκη του Cedric McMillan, Η αιτία; Η δεύτερη συμμετοχή του Αμερικανού και η ταυτόχρονη νίκη του, η οποία «έκοψε» το δρόμο στους άλλους, που ήλπιζαν σε μια διάκριση και παράλληλα στην αυτόματη πρόκριση στο Mr. Olympia το 2020.

Στόματα άρχισαν να ανοίγουν μετά τον διαγωνισμό και να επισημαίνουν πως ο Cedric McMillan δεν είχε κορυφαίο φορμάρισμα, συχνά με  το 80 έως 85 τοις εκατό της φόρμας του κατακτά τέτοιου επιπέδου διαγωνισμούς. Το ζήτημα είναι ότι πολλοί bodybuilders πρέπει τώρα να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του κόσμου στην Ιαπωνία στις 17 Νοεμβρίου για πάρουν ένα εισιτήριο πρόκρισης και τα έξοδα είναι πάρα πολλά!

The American bodybuildr  would not have needed to attend the Romania Muscle Fest, because qualifying for the Mr. Olympia has been a fixture in The One since his triumph at FitParade Pro in Hungary.

δείτε εδώ Νίκη για τον Cedric McMillan στο Romania Muscle Fest Pro 2019

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα