Αρχική » Natural Bodybuilding «Έλαμψε» το νησί μας!

Natural Bodybuilding «Έλαμψε» το νησί μας!

by admin

Εγκωμιαστικά σχόλια από τα τοπικά μέσα για τις νίκες στο Φυσικό bodybuilding, παρακάτω το δημοσίευμα ως έχει


Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Bodybuilding – «Έλαμψε» το νησί μας

Άρωμα» από Ζάκυνθο είχε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Natural Bodybuilding στη Ρουμανία αφού ο Κώστας και η Νατάσα Μεντίση πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν και έφεραν πίσω στο νησί μας δυο μετάλλια. Συγκεκριμένα ο Κώστας Μεντίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Masters, ενώ το ζευγάρι μαζί έφερε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Mixed Pairs. Eπίσης και η Νατάσα Μεντίση άγγιξε και αυτή στην δική της προσωπική κατηγορία το μετάλλιο, αφού ήταν 4η στις Bikini Divas +35 ετών.
Ο Πολύβιος Δεληγιάννης που μεταξύ άλλων είναι προπονητής του ζευγαρίου ανέφερε σε ανάρτηση του: «Συγχαρητήρια Κώστα και Νατάσα για τις επιτυχίες σας στο Πανευρωπαϊκό ΠρωτάθλημαΠαντα τετοια».

Η ίδια η Νατάσα Μεντίση μίλησε για τον αγώνα που έδωσαν και ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα και την επιστροφή με την κατάκτηση δυο μεταλλίων από τη Ρουμανία.
«Δεν μπορούμε να εκφράσουμε αρκετά την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεχή υποστήριξη, τις συμβουλές, την καθοδήγηση και το κίνητρο που μας δώσατε. Τι απίστευτο ταξίδι είχαμε μαζί. Δεν θα είχαμε κάνει τα επιτεύγματα και τους στόχους μας χωρίς κανέναν από εσάς. Δεν έχουμε μόνο σπάσει τους στόχους μας για φέτος
(εντελώς αναπάντεχο), αλλά έχουμε ήδη βάλει νέους στόχους για να σπάσουμε για τον επόμενο χρόνο. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε χτίσει καταπληκτικές νέες φιλίες».
Να πούμε ότι ο Κώστας και Νατάσα Μεντίση ευχαρίστησαν την Όλγα Μπέρτα Σέλληνα, την Διονυσία Πυλαρινού, την Πέπη Υφαντή αλλά και τους Πολύβιο Δεληγιάννη και Τάκη Προβατίδη που τους βοήθησαν να φτάσουν σε μια τόσο σημαντική διάκριση σε αγώνα τους στο εξωτερικό.

Μάλιστα οι δυο τελευταίοι έχουν μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων στο Natural Bodybuilding για αθλητές από τη Ζάκυνθο αφού τους στηρίζουν και τους δίνουν μεγάλες ευκαιρίες να ξεχωρίσουν και να δείξουν την πραγματική τους αξία.
Οι Πολύβιος Δεληγιάννης και Τάκης Προβατίδης που έχουν διοικητικές θέσεις στην INBA Global, ετοιμάζουν και νέες μεγάλες διοργανώσεις και προετοιμάζουν και αθλητές από τη Ζάκυνθο για να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν το ταλέντο τους.
πηγή: www.imerazante.gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα