Αρχική » Brandon Curry δεν θέλει να είναι πρότυπο και καθοδηγητής στην Ντόπα!

Brandon Curry δεν θέλει να είναι πρότυπο και καθοδηγητής στην Ντόπα!

by admin

Μίλησε για πολλά, αλλά και για τα αναβολικά στεροειδή ο νικητής του Mr. Olympia  Brandon Curry, που δήλωσε ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του να καθοδηγεί τους ανθρώπους στην χρήση φαρμάκων, κυρίως από την στιγμή που δεν έχουν το υπόβαθρο  και την εμπειρία για αυτό, από την άλλη δεν θέλει να αποτελεί μια εικόνα που θα επηρεάζει, όταν ο ίδιος στο ξεκίνημα του δεν εξαρτιόταν (από τα φάρμακα) δεν πίστευε σε αυτά, αλλά μόνο στην συνέχεια που έγινε επαγγελματίας. (δημόσια αποδοχή)  Ο Brandon Curry μίλησε για τα φάρμακα,  κυρίως από την στιγμή που έγινε επαγγελματίας, ήταν η δουλειά μου” είπε, αντίθετα με τα μικρά παιδιά που πρέπει να αναπτύξουν την δική τους σωματική διάπλαση, δίνοντας έμφαση στις βασικές διαδικασίες, τις μεταβλητές  της μυϊκής ανάπτυξης, και μείωσης του λίπους.
Είναι καλύτερα  να ξέρετε πως να προπονηθείτε σωστά, και να μάθετε το σώμα σας, ενώ θα ενσωματώσετε εκείνα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν μαζί με την διατροφή. Ο Curry δεν απενεχοποιεί το bodybuilding από την χημική του υποκουλτούρα αλλά ταυτόχρονα  δεν παροτρύνει τους fans στην χρήση, διότι στην περίπτωση που κάποιοι αποφασίσουν να πάρουν φάρμακα θα πέσουν σε ένα τοίχο και θα καταφύγουν σε ακόμη περισσότερα φάρμακα  (αναβολικά στεροειδή) για να λύσουν το πρόβλημα τους, είναι μια ψεύτικη ταυρομαχία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά  όπου τα πάντα κινούνται από την ανάγκη που επιβάλει το χρήμα – κέρδος .

Εδώ να σημειωθεί ότι Brandon Curry επισημαίνει ότι πολλοί που προπονούνται το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι ..τι να πάρω; (φάρμακα ) όμως αυτό είναι λάθος δεν οδηγεί πουθενά δεν είναι ο δρόμος σας  that’s not the route you …

(BS Εδώ να επισημανθεί ότι, μετά από παρατήρησή –  ερώτηση πως στο Κουβέιτ παίρνουν τα καλύτερα φάρμακα, ο Curry έμμεσα, συμβούλευσε τους fans που θέλουν να κάνουν χρήση, να έχουν ανθρώπους που να τους εμπιστεύονται, ώστε να τους προμηθεύουν τα σωστά φάρμακα). 

Στην ερώτηση εάν πρέπει κάποιος να πάρει φάρμακα ακόμη και όταν δεν εμπλέκεται επαγγελματικά,  Curry  απάντησε ότι δεν βλέπει κάποιο λόγο,( δεν προτείνει γενικά τα φάρμακα για ψυχαγωγία, χρήστες – gym junkies )  αλλά μόνο εάν υπάρχει σοβαρός λόγος, για ανεβεί κάποιος στο υψηλότερο επίπεδο ή για τα  αντιγηραντικά  τους οφέλη, και την υγεία σε αυτή την περίπτωση.

2019 Mr. Olympia Winner Opens Up About Performance Enhancing Drugs

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα