Αρχική » Όταν η πρώην γυναίκα σου εισβάλει στο Bodybuilding προσέλαβε τον Robin Chang

Όταν η πρώην γυναίκα σου εισβάλει στο Bodybuilding προσέλαβε τον Robin Chang

by admin

Χώρισαν στο κρεβάτι αλλά συνεχίζουν να κάνουν δουλειές! Η Dany Garcia πρώην σύζυγος και επιχειρηματικός εταίρος του Dwayne Johnson , και αθλήτρια του NPC /IFBB  Pro League παίρνει αποφάσεις και ο «σκληρός» Dwayne ‘The Rock’ Johnson τις συνυπογραφει!


Τώρα το πρώην ερωτικό ζευγάρι και νυν επιχειρηματικό συμφώνησε με τον Robin Chang πρώην παραγωγό του Olympia Weekend της μεγαλύτερης διοργάνωσης για τους μυώνες στον πλανήτη.

Ο Robin Chang θα αναλάβει ως αντιπρόεδρος της εταιρείας Garcia Companies, ώστε  να προωθήσει το αθλητικό γεγονός Athleticon μια διοργάνωση στα πρότυπα του Arnold Classic και η οποία θα διεξαχθεί μετά το Mr. Olympia του 2020, στις 9 με 11 Οκτωβρίου. Ο Robin Chang συνεργάζεται επίσης με τον Πρόεδρο του NPC και της IFBB  Pro League Jim Manion προωθώντας τους διαγωνισμούς NPC Worldwide, σε διεθνές επίπεδο.

Dan Solomon – Robin Chang – Jim Manion

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Robin Chang  προώθησε τα συμφέροντα  του Olympia Weekend από το 2004 έως το 2018, στηρίζοντας ταυτόχρονα την AMI (American Media Incorporated) Από το 2018 την θέση του κατέλαβε ο ο Dan Solomon που ονομάστηκε ο νέος Διευθυντής του Olympia.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Many have said I need to be more active on IG, so here’s my first post…Looking forward to promoting Athleticon, IFBB Professional League and NPC Worldwide! #athleticon, #IFBBProLeague, #NPCWorldwide, #the1stcallout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robin Chang (@robinchang_ifbbpro) στις

Ο Robin Chang σε παλαιότερη εκδήλωση

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα