Αρχική »  Jake Wood οι μυώδεις γυναίκες του οφείλουν πολλά

 Jake Wood οι μυώδεις γυναίκες του οφείλουν πολλά

by admin

Ο Joe Pietaro πρώην συγγραφέας του MD και γνώστης της μυϊκής κουλτούρας είχε γράψει για τις γυναίκες bodybuilders που είχαν «μπλέξει» μετά την αποπομπή τους από τις διοργανώσεις του Arnold Classic αιρούμενες μεταξύ της φατρίας του  Manion (NPC) και της φατρίας του  Santoja (IFBB)

OK, so what the fuck would that happen?” Surely, there are some of you saying that to yourselves and rightfully so, mind you. The IFBB (whichever one you think – the Manion faction and the Santoja faction) has kicked the muscle chicks to the curb more than once and 2013 and 2014, respectively, were the nails in the proverbial coffin when the Arnold Classic then the Olympia dropped female bodybuilding.

O Jake Wood ήταν αυτός που προασπίστηκε τα δικαιώματα των γυναικών στην «σκληρή» κατηγορία του bodybuilding, ήταν ο ευεργέτης και ιδιοκτήτης του Wings of Strength, που βοήθησε στη διάσωση του αθλήματος του bodybuilding των γυναικών μετά από την έξοδό τους από το Olympia πριν από αρκετά χρόνια, μαζί με τον consigliere και δεξί του χέρι τον Brian Bello. Στην στήριξη συνέβαλε και ο Tim Gardner με την διοργανωτική εταιρεία  Tim Gardner Productions.

David Pecker

Όπως είχε αναφέρει ο Pietaro η American Media, Inc. ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης του  Olympia Weekend από τότε που ο Διευθύνων Σύμβουλος και πανίσχυρο αφεντικό David Pecker εξαγόρασε την οικογένεια Weider, αλλα τα μπλεξίματα με το National Enquirer όπως και αποτυχημένες προσδοκίες από τα εξαγορασμένα περιοδικά bodybuilding και fitness δεν ήταν κάτι που θα υποστήριζαν με δισεκατομμύρια δολάρια την εταιρεία. Επομένως, ήταν ώριμες  οι συνθήκες για την αποδοχή ορισμένων αιτημάτων από πιθανούς χορηγούς με αρκετά χρήματα. Τώρα οι γυναίκες με την συγκατάθεση του Jim Manion (NPC) επέστρεψαν στο Ms Olympia το 2020.

Στην Ελλάδα υπάρχει άντρας που στηρίζει  τις γυναίκες όπως ο Jake Wood ;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα