Αρχική » Σου ζητά να αγοράσεις τις κρέμες και τα Βιβλία του! NEW

Σου ζητά να αγοράσεις τις κρέμες και τα Βιβλία του! NEW

by admin

Οι ενθουσιώδεις οπαδοί των μυών θυμούνται τις ανεπανάληπτες προπονητικές στιγμές που τους χάρισε ο Big Ronnie Coleman. Μαζί  με αυτούς είναι και ένα μεγάλο ακροατήριο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη που διέκρινε την φιγούρα του ως μια ψυχαγωγική ευκαιρία τηλεθέασης, ως παραπλήσιο θέαμα με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα την ώρα που απολάμβανε το χάμπουργκερ μαζί με το αναψυκτικό του, ήταν μια διασκέδαση στον κόσμο του θεάματος, όπως η επαγγελματική πάλη, το Μποξ, και άλλα θεάματα που συνδυάζονται με τον αναπαυτικό καναπέ και την κριτική με φίλους ενώ ανοίγονται κουτάκια με μπύρες.

Προσπάθεια προσέγγισης του κοινού με τις αδυνατιστικές κρέμες και βιβλία

Αυτό το κοινό που συνήθισε να απολαμβάνει το ακραίο θέαμα, είναι το κοινό που τώρα ο 53χρονος πρώην bodybuilder Ronnie Coleman προσπαθεί να προσεγγίσει, πουλώντας τις κρέμες και τα βιβλία του. . Δεν είναι πια η φίρμα του παρελθόντος και αντιμετωπίζει οικονομικά ζητήματα, μετά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία. Ο ίδιος είχε δηλώσει:  Δεν ξέρω αν θα συμβεί κάτι τέτοιο (να περπατήσει) επειδή έχω κάνει πάρα πολλές ζημιές  στο σώμα μου, από όλες αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις… δείτε εδώ μου τα φάγαν οι γιατροί 2 εκατομμύρια δολάρια!

Εδώ με νέες αναρτήσεις προτείνει την κρέμα και το βιβλίο του

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα