Αρχική » Κάνεις το σώμα του Γορίλα και πουλάς Φιγούρα με το PGF2 είναι δυνατόν;

Κάνεις το σώμα του Γορίλα και πουλάς Φιγούρα με το PGF2 είναι δυνατόν;

by admin

Το σύγχρονο bodybuilding δεν είναι τεστοστερόνη – ανδρογόνα και στην γράμμωση γουίνι. Ο ανταγωνισμός – και η ματαιοδοξία επιβάλουν τεχνικές χημείας που θα βοηθήσουν πιο γρήγορα στην επίτευξη ενός ορατού αποτελέσματος που θα εντυπωσιάσει τους κριτές και τους ανυποψίαστους οπαδούς των μυών, που στην συνέχεια θα επικροτήσουν με likes την “σκληρή” προπονητική προσπάθεια  του διαγωνιζόμενου.

PGF2 θα τρελαθείς στο ΧΕΣΙΜΟ
και την μείωση λίπους!…πρώτο για γρήγορη φιγούρα

Εάν έχεις προσωπικούς λόγους δοκιμάζεις τις προσταγλανδίνες, ορμόνες που χρησιμοποιούν τα λίπη ως την πρώτη ύλη τους. Ναι ακούγεται θαυμάσιο! και σε βοηθά να «πουλήσεις μούρη» ενώ θα λες πως έκανες δίαιτα και σκληρές προπονήσεις. Το PGF2 δεν είναι για τον οποιοδήποτε, αλλά για αυτούς που έχουν δοκιμάσει πολλά και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα, είναι για τους απαιτητικούς. (Σημ: Οι προσταγλανδίνες είναι ορμόνες που παράγονται μέσα στο σώμα και που ελέγχουν πολλές από τις διαδικασίες μεταβολισμού)

Η προσταγλανδίνη PGF2alpha έχει αποδειχθεί ότι διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη σύνθεση των πρωτεϊνών στους σκελετικούς μύες. Εδώ να σημειωθεί πως η PGF2 διαφοροποιείται από την PGE2 που θεωρείται καταβολική, παρ ταύτα για άλλους επιταχύνει τον κύκλο σύνθεσης των πρωτεϊνών – διαδικασίας μετάφρασης σε ριβοσώματα. Ουσιαστικά όπως τα ανδρογόνα.
(ΤΟ PGE2 ενισχύει τη διάσπαση του μυϊκου ιστού ενώ η PGF2-alpha αυξάνει τη σύνθεση των πρωτεϊνών).

Το PGF2 έχει χρησιμοποιηθεί στο ζωικό κεφάλαιο στην ανάπτυξη των ζώων ώστε να γίνουν μεγαλύτερα αλλά  έχει εκτιμηθεί και στην βοήθεια που προσέφερε στην περίοδο της εγκυμοσύνης ώστε να παρθεί το ζώο.  (Σημ: είτε να προκαλέσει ωορρηξία είτε να τερματίσει την εγκυμοσύνη στις αγελάδες) Όπως έχει δημοσιευτεί πολλοί κατάλαβαν ότι εάν το PGF2 έκανε τα ζώα πιο μυώδη, έτσι θα έκανε και τους bodybuilders μεγαλύτερους!  Η κλενβουτερόλη είναι ένα καλό παράδειγμα χρήσης σε ζώα, που δούλεψε παράλληλα και στους φιλόδοξους ανθρώπους.

Δείτε εδώ τα δυο  άρθρα

Κλενβουτερόλη την αγαπώ τόσο πολύ!

Κλενβουτερόλη (Clen) επιδράσεις – ανάπτυξη μάζας μείωση λίπους


Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι παρενέργειές του  PGF2 δεν απέτρεψε τους bodybuilders από το να το χρησιμοποιήσουν. Όπως αναφέρεται η προοπτική της μυϊκής ανάπτυξης ήταν πολύ δελεαστική. Σύντομα έγινε δελεαστικός τρόπος ανάπτυξης και στην ευρώπη!

Ο ρόλος του PGF2alpha στην σκελετικό – αύξηση των μυϊκών κυττάρων… αύξηση των μυϊκών κυττάρων in vitro

Skeletal muscle growth requires multiple steps to form large multinucleated muscle cells. Molecules that stimulate muscle growth may be therapeutic for muscle loss associated with aging, injury, or disease. However, few factors are known to increase muscle cell size. We demonstrate that prostaglandin F2alpha (PGF2alpha) as well as two analogues augment muscle cell size in vitro. This increased myotube size is not due to PGF2alpha-enhancing cell fusion that initially forms myotubes, but rather to PGF2alpha recruiting the fusion of cells with preexisting multinucleated cells. This growth is mediated through the PGF2alpha receptor (FP receptor). As the FP receptor can increase levels of intracellular calcium, the involvement of the calcium-regulated transcription factor nuclear factor of activated T cells (NFAT) in mediating PGF2alpha-enhanced cell growth was examined. We show that NFAT is activated by PGF2alpha, and the isoform NFATC2 is required for PGF2alpha-induced muscle cell growth and nuclear accretion, demonstrating the first intersection between prostaglandin receptor activation and NFAT signaling. Given this novel role for PGF2alpha in skeletal muscle cell growth, these studies raise caution that extended use of drugs that inhibit PG production, such as nonsteroidal antiinflammatory drugs, may be deleterious for muscle growth.

Η έγχυση του PGF2 προκαλεί άμεσες συστολές των  λείων μυών, συμπεριλαμβανομένων των λείων μυών που περιβάλλουν τις αρτηρίες. (Βιβλιογραφία:Οι λείοι μύες βρίσκονται στα εσωτερικά όργανα, όπου λαμβάνουν χώρα σχετικά αργές και ομοιόμορφες κινήσεις και η κίνησή τους δεν κατευθύνεται από την βούληση του ανθρώπου. Οι λείοι μυς υπάρχουν στα τοιχώματα των οργάνων του πεπτικού συστήματος, των αιμοφόρων αγγείων, των γεννητικών οργάνων και των οργάνων της ουροποιητικής οδού).

Λίγο μετά την ένεση του φαρμάκου, ο πόνος γίνεται εμφανής, προκαλώντας έντονη αίσθηση καψίματος στην εγχυθείσα περιοχή. Κάποιοι που έχουν χρησιμοποιήσει PGF2 αισθάνθηκαν μια επώδυνη κατάσταση σαν να είχαν  γρίπη. Δεδομένου ότι ο PGF2 προκαλεί άμεση βρογχοσύσπαση ή σφίξιμο των λείων μυών στους πνεύμονες, όσοι έχουν οποιαδήποτε τάση να κάνουν άσθμα ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα μπορούν να εκδηλώσουν σοβαρά προβλήματα πολύ σύντομα!

Μεταμορφώνεσαι σε Γορίλα προσοχή στο Χέσιμο!

Το PGF2 θα δράσει για μερικά λεπτά μέσα στο σώμα, όμως οι διεγερτικές του ιδιότητες  στον αναβολισμό θα διαρκέσουν για ώρες. Αυτό αναγκάζει τους χρήστες να κάνουν συχνές ενέσεις σε χρονικά διαστήματα έως πέντε φορές την ημέρα, 30 λεπτά μετά τα γεύματα. Πολλοί  συνδυάζουν μια ταχείας δράσης  ινσουλίνης  με το  PGF2 για την προώθηση ενός συνεργιστικού αναβολικού αποτελέσματος.

Επίσης, είναι σημαντικό η εγχυθείσα περιοχή με PGF2 να μην πιεστεί (εργασία – προπόνηση) παραγωγή μυϊκού έργου από 24- έως και 48 ώρες. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, αλλά θέλει προσοχή διότι η υψηλή συγκέντρωση σε μια περιοχή, διογκώνει τους μύες. Συχνά βλέπουμε παραδείγματα στη ωμική ζώνη όπου η ματαιοδοξία για φιγουρατζίδικες φωτογραφίες most muscular να αποδίδουν ένα γοριλίσιο άνω κορμό και μικρότερα πόδια! (πολλή μάζα στον άνω κορμό) Για να αποφευχθούν επίσης προβλήματα στο έντερο – αφόδευση κλπ  λόγω ισχυρής συστολής του εντέρου προτείνεται να ενίεται μακρύτερα από αυτό, πολλοί χτυπούν και σε μεγάλες μυϊκές ομάδες όπως η πλάτη!  ενώ άλλοι επιμένουν στους δικεφάλους (πιο μεγάλα ποντίκια).

Όπως είχε επισημανθεί το PGF2 χρησιμοποιείται από αποφασισμένους που έχουν δοκιμάσει πολλά φάρμακα ενώ είναι σε νέα φάση στοίβαξης, ενώ θα κάψει και το λίπος!  Το PGF2 δεν είναι φούσκωμα με Synthol αλλα δεν είναι και αναβολικό ανδρογόνο. Συνδυάζεται με τα ανδρογόνα και επωφελείται της αλληλεπίδρασης αυτών.  Το PGF2 αυξάνει την δραστηριότητα των υποδοχέων των ανδρογόνων σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ με την σειρά τους τα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή αυξάνουν τις επιδράσεις του PGF2 αυξάνοντας την πυκνότητα των υποδοχέων- μυών PGF2

(Σημ: τα ανδρογόνα διεγείρουν τη μυογένεση – αυξάνουν τη μυϊκή μάζα εν μέρει δρώντας σε διάφορους τύπους κυττάρων για να ρυθμίσουν τη διαφοροποίηση των μεσεγχυματικών προδρόμων κυττάρων στον σκελετικό μυ)

Σημ. τα ανδρογόνα διεγείρουν τη μυογένεση – αυξάνουν τη μυϊκή μάζα εν μέρει δρώντας σε διάφορους τύπους κυττάρων για να ρυθμίσουν τη διαφοροποίηση των μεσεγχυματικών προδρόμων κυττάρων στον σκελετικό μυ. Το PGF2 αποδίδει στο απαιτητικό και φιλόδοξο bodybuilder, δίδοντας του ένα σφιχτό εντυπωσιακό μυϊκό σύνολο, λες και είναι έτοιμος να σκάσει, και για αυτό θέλει προσοχή σε περιόδους εντόνων προπονήσεων διότι η μυϊκή σκληράδα που αποδίδει εμποδίζει κατά περίπτωση την ένταση στην προπόνηση. Το PGF2 προκαλεί εφίδρωση – κάνει αυτό που επιθυμείς και μειώνει τον λιπώδη ιστό.  Πολλοί διαφοροποιούν το μοτίβο της προπόνησης τους – ρίχνουν ρυθμό. Το PGF2 αδειάζει το στομάχι σαν καθαρτικό! αλλά δίνει bonus, δεν είναι ασφαλής ουσία αλλά δίνει την φιγούρα που επιδιώκεις!

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα