Αρχική » «Flex» Wheeler έχασε το πόδι θα σταματήσουν εδώ οι γιατροί;

«Flex» Wheeler έχασε το πόδι θα σταματήσουν εδώ οι γιατροί;

by admin

Όταν προβλήθηκε η εικόνα με το ακρωτηριασμένο πόδι του bodybuilder Kenneth «Flex» Wheeler πολλοί σοκαρίστηκαν. Είναι όμως αυτός ο βασικός λόγος; ή οι κίνδυνοι παραμονεύουν  και στο υπόλοιπο σώμα.Ο Wheeler που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το κυκλοφορικό του σύστημα, ενώ στο παρελθόν έκανε μεταμόσχευση νεφρού, δίνει τον δικό του αγώνα ζωής, και για αυτό οι γιατροί αφαίρεσαν τμήμα του ποδιού του.

Σήμερα ο Wheeler είναι 54 ετών, αν για τους παλιότερους fans σημαίνει κάτι, για τους νέους οπαδούς συγκινεί λιγότερο η φυσιογνωμία του. Ίσως να προκαλεί εντύπωση η εικόνα του στις δόξες του, αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που σε πολλούς προκάλεσε το σοκ.

Χημική υποδούλωση με ανεξερεύνητο πεπρωμένο

Σήμερα πολλοί αποφασισμένοι άντρες και γυναίκες έχουν «υπογράψει» το δικό τους προσωπικό συμβόλαιο που συμπεριλαμβάνει την χημική ενίσχυση χωρίς όρους και δεσμεύσεις, όλα για την επιτυχία και την αναγνώριση. Η περίπτωση του Wheeler δημιούργησε ερωτήματα, που προς το παρών επέφεραν ενδόμυχες φοβίες σε όσους ένιωθαν σίγουροι για αυτό που κάνουν.

Καταρχάς αν και τα επίσημα δίκτυα δεν θέλουν ή δεν μπορούν, να σχολιάσουν για δικούς τους  εμπορικούς λόγους που τους επιβάλουν οι σπόνσορες, πάρα ταύτα τα forums και το σκιώδες διαδίκτυο συζητά για την δραματική περίπτωση του πρώην bodybuilder που ρισκάρισε σε επίπεδα αυτοκτονίας!  Ο Wheeler είχε προβλήματα υγείας από το 1993, παράλληλα όπως είχε γραφτεί εδώ ο Wheeler είχε τον κομπασμό και την αλαζονεία της φίρμας, ένα δικαίωμα που του το έδωσε η εκπληκτική, μυϊκή του φόρμα. Ο Arnold Schwarzenegger τον χαρακτήρισε ως έναν από τους κορυφαίους bodybuilders που είχε δει ποτέ, το ίδιο και ο Big Ronnie Coleman που ήταν η “μυϊκή”  αιτία να μην κατακτήσει ο Wheeler τον τίτλο. δείτε εδώ  Flex Wheeler τα Νεφρά δεν ήταν από ατσάλι!

Τα προβλήματα υγείας είχαν χτυπήσει το σώμα του, τις περιόδους 1995 – 1996,  (είχε και ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1994) τότε στις αρχές του 2000 η “χρόνια νεφρική νόσος” ήταν έξω από την πόρτα του, αλλά συνέχισε τους διαγωνισμούς. (Σημ BS Το 2000, διαγνώστηκε ότι είχε ασθένεια στα νεφρά που ονομαζόταν FSGS ( εστιακή τμηματική σπειραματοσκλήρυνση) μια ασθένεια που συμβαίνει πιο συχνά στους Αφρό-Αμερικανούς άνδρες) Οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι βάζει την ζωή του σε κίνδυνο.

O Wheeler είπε ότι η ασθένεια των νεφρών του ήταν κληρονομική,  αλλά είχε γνώση ότι  η παρατεταμένη χρήση στεροειδών – διουρητικών επιτάχυνε την εκδήλωση της ασθένειας του, όπως και ότι οι μεταβολές στον ψυχισμό του λόγω των στεροειδών (μεταβολές διάθεσης, εξάρσεις θυμού) ήταν πολλή μεγαλύτερες από οποιοδήποτε σωματική επιβάρυνση. Όπως είχαμε γράψει “ Για να επιτύχει αυτής της μορφής την φυσική κατάσταση κατανάλωσε χάπια και έκανε ενέσεις στον εαυτό του. Σπάνια σκέφτηκε για την λήψη των στεροειδών γιατί ήταν ένας bodybuilder και αυτό κάνουν οι bodybuilders τουλάχιστον εάν θέλουν να μπουν σε εξώφυλλα περιοδικών” τουλάχιστον εκείνη την εποχή.[quote]Hθελε να σταματήσει όλα τα φάρμακα. Αλλά δεν το έκανε. H πλούσια ζωή το ακριβό life style δίπλα στην τότε γυναίκα του Madeline Wheeler ήταν το βασικό κίνητρο[/quote]

Το φτωχό παιδί από την πόλη Fresno με την  χαμηλή αυτοεκτίμηση, είδε το bodybuilding ως την ευκαιρία του, σε αρκετές περιπτώσεις κατέληξε σε ένα νοσοκομείο με βασανιστικό πόνο μετά την λήψη μεγάλης ποσότητας διουρητικών, τα οποία στράγγιζαν τα υγρά από το σώμα και έκαναν τους μυς του ως  bodybuilder να φαίνονται πιο έντονοι κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι βάζει την ζωή του σε κίνδυνο. Το 1997 καθώς το πρόβλημα του με τα διουρητικά συνεχιζόταν, ήθελε να σταματήσει όλα τα φάρμακα. Αλλά δεν το έκανε. H πλούσια ζωή το ακριβό life style δίπλα στην τότε γυναίκα του Madeline Wheeler ήταν το βασικό κίνητρο μετά την κατάκτηση της δόξας.

Η τωρινή περίοδος

Το 2016 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά,  (η μεταμόσχευση νεφρού έγινε το 2003) αυτό αρχικά είχαν αναφέρει και το 2017 αγωνίστηκε στο Mr Olympia!


εδώ το video με ημερομηνία εισαγωγής  στο νοσοκομείο κοντά στης   8 Φεβ 2016
και παρακάτω το video όπου βγήκε από το νοσοκομείο με ημερομηνία  29 Μαρ 2016…ένα μήνα νοσηλεία για πόνους στην κοιλιά; 

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”0YkyE8cE02Q”]


Το 2018 στο νοσοκομείο ξανά για επέμβαση όπου δήλωνε πως πονούσε!…I’m in a lot of pain and discomfort

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I want to apologize to all my friends fans and Team Flex Wheeler athletes. This morning at 6 AM I was on my way to the hospital for surgery. It was an out patient surgery and I’m back home resting now. I’m in a lot of pain and discomfort. But I have every intention on trying to make it tomorrow. I’ll be at @blackskullusa not sure what time or how long I’ll be there I’ll make an announcement later on tonight or tomorrow morning look forward to seeing you all. @blackskullusa @ronniecoleman8 @blackskullofficialus @blackskull.ceara @backwidow #pain #swelling #nosurrendernoretreat retreat #blessed #highlyfavored favored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IFBB LEGEND FLEX WHEELER (@officialflexwheeler) στις

Σήμερα 2019  έχασε το πόδι θα χάσει και κάτι άλλο;

H “χρόνια νεφρική νόσος” προκάλεσε προβλήματα κυκλοφορίας στο αίμα  και επηρέασε τα άκρα όπως τα κάτω άκρα του Wheeler. Είναι μια μακρά διαδικασία που παίρνει χρόνια, αλλά φαίνεται και αναπτύσσεται, αποσυντίθεται η σάρκα! πριν από τα μάτια  αν δεν αντιμετωπιστεί. Καθώς κάτω πόδια στερούνται από το αίμα και ως εκ τούτου το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά αρχίζουν να πεθαίνουν. Δεν συρρικνώνονται, αλλά διογκώνεται! ξεκινά να δημιουργούνται πληγές που γεμίζουν το σώμα  και η νέκρωση αρχίζει να εισέρχεται έως ότου αυτό το μέρος του ποδιού είναι νεκρό και πρέπει να ακρωτηριασθεί! Ο Wheeler έπαιρνε φάρμακα μετά την μεταμόσχεσυση των νεφρών.  Η πλειοψηφία των μεταμοσχεύσεων παρουσιάζουν αυξημένα τριγλυκερίδια του ορού και τη χοληστερόλη. Αυτό οφείλεται στην φαρμακευτική αγωγή με στεροειδή και κυκλοσπορίνης που προκαλεί δυσανεξία στη γλυκόζη και υπερλιπιδαιμία (Lawrence et al., 2009).

Όμως μετά από λίγο καιρό ο ίδιος αποφάσισε να διατηρήσει την “μυώδη φυσιογνωμία” του λαμβάνοντας  στεροειδή κ.α   έως και τον τελευταίο του διαγωνισμό.

Οι γιατροί πρόλαβαν πριν λίγες ημέρες  τις εξελίξεις με τον ακρωτηριασμό,  θα είναι όμως αρκετό μόνο για το ένα του πόδι; Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν:  “Δεν υπάρχει περίπτωση να φθάσεις στο επίπεδο μου και να μην συμβαίνουν άσχημα πράγματα σε σένα, είπε ο Wheeler, χρειάζεται μόνο μια στιγμή να κάνεις ένα λάθος. Υπάρχουν πληθώρα τεχνολογικών φαρμάκων όπου το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανακατευτείς μόνο μια φορά και όλα έχουν τελειώσει”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

LAS VEGAS, NEVADA, UNITED STATES, October 24, 2019 /EINPresswire.com/ — LAS VEGAS …………………………………… Kenneth “FLEX” Wheeler, the legendary/iconic professional bodybuilder and 4 time winner of the Arnold Classic, released his first and only “OFFICIAL” statement today pertaining to his emergency surgery last week which required the partial amputation of his right leg. FLEX stated ………………………………… “I would like to thank all of my fans and bodybuilding colleagues for your prayers and support during this difficult time for me and my family. My surgery was required due to escalating circulation difficulties in my right leg that had become life threatening. I am resting comfortably now and have begun my rehabilitation. ………………………………… I would like to thank my superb medical team for my treatment and care. Any and all interviews and or articles relating to my medical condition, procedure(s) and/or current status is speculation and UNAUTHORIZED!!! I will keep all of you updated on my progress, via my social media outlets, with “OFFICIAL” FLEX Wheeler updates. ……………………………….. Kenneth Reaves, Ph.D. FUSE +1 404-523-9177 email us here Visit us on social media: Facebook Twitter LinkedIn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IFBB LEGEND FLEX WHEELER (@officialflexwheeler) στις

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα