Αρχική » Δεν μπόρεσαν οι γιατροί στην Ελλάδα η μάχη του στη Γερμανία – Κρίσιμη η κατάσταση του Pit Trenz

Δεν μπόρεσαν οι γιατροί στην Ελλάδα η μάχη του στη Γερμανία – Κρίσιμη η κατάσταση του Pit Trenz

by admin

Αποκλειστικά εδώ η απάντηση για την μάχη ζωής του bodybuilder και προπονητή Peter Trenz. To μήνυμα που δεχτήκαμε παρακάτω για την περιπέτεια στην θεσσαλονίκη!


Έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλά για τις  αιτίες που προκάλεσαν την κακή κατάσταση της υγείας του.

Έχω μιλήσει με την Σάρα για τα νέα του Pit και την κατάσταση του.

Λίγο λιγότερο από 2 εβδομάδες, είχε παράπονα για κατακράτηση υγρών λόγω της καρδιακής του ασθένειας και μίλησε με τον καρδιολόγο του. Ο οποίος του είχε συνταγογραφήσει κάποιο φάρμακο το οποίο έπαιρνε, άλλα είχε παρενέργειες!  (δεν το δεχόταν ο οργανισμός) και δεν αισθανόταν καλά. Έτσι πήγε την νύχτα στα επείγοντα περιστατικά σε νοσοκομείο της θεσσαλονίκης.  Μετά από αρκετές εξετάσεις η κατάσταση του επιδεινώθηκε , μέχρι που έφτασε σε οργανική ανεπάρκεια. Δεδομένου ότι οι γιατροί εδώ δεν ήξεραν τίποτα για το ιατρικό ιστορικό του, δεν μπορούσε να βρεθεί κατάλληλη θεραπεία όπου τελικά η μοναδική  δυνατότητα ήταν να μεταφερθεί εκτάκτως  στη Γερμανία σε μια κλινική σε μια κλινική που τον είχε ήδη θεραπεύσει τον Ιανουάριο.

Βέβαια η μεταφορά  δεν ήταν κάτι θετικό και επιβάρυνε περισσότερο την κατάσταση  στην οποία βρισκόταν, αλλά επέζησε. Τώρα εδώ και δέκα ημέρες είναι στα επείγοντα όπου επίσης πάσχει από πνευμονία, που αντιμετωπίζεται με μεγάλη δυσκολία … επί του παρόντος δέχεται θεραπεία και φροντίδα.

Και αυτό με πολύ προσπάθεια για να κρατηθεί …

mit Mühe und Not behandelt wird …

Ο Pit δεν επικοινωνεί (δεν ανταποκρίνεται ) και κοιμάται πολύ, αυτή είναι η κατάσταση του αυτή την στιγμή.

Τώρα θα πω την άποψη μου, μας λέει ο Robin We.

Τώρα η δική μου γνώμη για τους ήρωες του πληκτρολογίου εκεί έξω που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να γράφουν και να σχολιάζουν δημοσιεύματα, και  ψεύτικες φήμες, θα τους πω: Ελπίζω  σε κανέναν  να μην βρεθεί σε  μια τέτοια κακή κατάσταση για να παλεύει να επιβιώσει , έτσι όπως συμβαίνει σε αυτόν.  Ο Peter είναι μαχητής, και θα κερδίσει τον αγώνα για τη ζωή του. Η έλλειψη σεβασμού και η έλλειψη σιωπής είναι εναντίον του Pit. Να του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και να είστε ευγνώμων που δεν σας έδωσε ο γιατρός κανένα λάθος φάρμακο‼ ️

Κρατήσου Pit, το να τα παρατάς δεν είναι μια επιλογή.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα