Αρχική » Dwayne Johnson θελει να γίνει ο νέος Σβαρτζενέγκερ;

Dwayne Johnson θελει να γίνει ο νέος Σβαρτζενέγκερ;

by admin

O Dwayne Johnson έχει καταφέρει να χτίσει ένα εντυπωσιακό χημικο-τροποποιημένο κορμί, προβάλλοντας το ιδανικά με το οδοντόκρεμα χαμόγελο του, στους εκστασιασμένους tenneger’s που αγαπούν τα video games και τις φανταστικές ταινίες.

Ο Dwayne Johnson έχει την συνήθεια να ανακατεύεται με πολλά, όπως, την επαγγελματική πάλη, την ηθοποιία, τις επιχειρήσεις, και τώρα με το bodybuilding. Όπως δημοσιεύτηκε με την πρώην γυναίκα του Dany Garcia θέλει να εισχωρήσει και στην βιομηχανία του fitness και bodybuiling διοργανώνοντας την πρώτη έκθεση Athleticon  λίγες εβδομάδες μετά το Olympia του 2020.  Οι πιθανοί πελάτες θα αντληθούν  από την δημοτικότητα του Johnson.[quote]χρηματικό έπαθλο για το Athleticon θα είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια και θα διανεμηθεί σε 8 προκριματικές  κατηγορίες ανδρών και γυναικών για το Πρωτάθλημα NPC / Pro League[/quote]

Ο  Johnson έχει βάλει ως στόχο μετά την συμφωνία που έκλεισε με το κανάλι Fox TV και την ομοσπονδία επαγγελματικής πάλης  WWE να «εισβάλει» και στις διοργανώσεις των μυών, δημιουργώντας ένα αντίστοιχο Arnold Classic, που όμως θα φαντάζει πολύ μικρότερο! σε σχέση με αυτό που θα δημιουργήσουν οι Dwayne Johnson και Dany Garcia.
The Athleticon event is set to be a huge expo, making the Olympia Weekend and even the Arnold Sports Festival USA look small in comparison.

Η εκδήλωση Athleticon έχει ήδη φέρει σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια, σε συμφωνίες χορηγίας από δύο μόνο εταιρείες έως τώρα, και στο τέλος του χρόνου θα έχουν αυξηθεί τα έσοδα.

[quote]Εδώ πριν λίγες ημέρες έδωσε τα Μπουνίδια του μπροστά στους εκστασιασμένους οπαδούς [/quote]

Αυτό αναφέρουν τα media είναι πραγματικά εντυπωσιακό, διότι  Dwayne Johnson με το οδοντόκρεμα χαμόγελο και τους δυνατούς μυώνες μπαίνει κάτω από τα ρουθούνια του διοργανωτή Arnold.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Dwayne Johnson και η Dany Garcia που είναι και ενεργή bodybuilder, ήρθαν σε επαφή με τον Πρόεδρο του NPC / Pro League, Jim Manion για να συμπεριλάβουν στην έκθεση Athleticon έναν αγώνα bodybuilding  που θα είναι προκριματικός με απονομή οκτώ κάρτες pro  για το Mr. Olympia το 2021. Το χρηματικό έπαθλο για το Athleticon θα είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια και θα διανεμηθεί σε 8 προκριματικές  κατηγορίες ανδρών και γυναικών για το Πρωτάθλημα NPC / Pro League.

Σημ BS Όπως είχε δημοσιευτεί από διάφορα μέσα ενημέρωσης ο Johnson ήταν σε συνομιλίες με στόχο να αγοράσει το Olympia Weekend και το Mr. Olympia από την American Media Inc, αλλά μετά από την αποτυχία των συνομιλιών ο Johnson αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του αθλητική διοργάνωση.

Δείτε επίσης εδώ 

Dwayne Johnson είναι περήφανος
που η πρώην του γυρνά στο bodybuilding

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα