Αρχική » Helle Trevino οι γυναίκες καταργούν τα γενετικά χαρακτηριστικά

Helle Trevino οι γυναίκες καταργούν τα γενετικά χαρακτηριστικά

by admin

Οι γυναίκες καταργούν τα γενετικά χαρακτηριστικά…τέρμα πια οι δικαιολογίες και απαγορεύσεις από πολλούς προπονητές και καθοδηγητές που ενώ έχουν πληρωθεί ικανοποιητικά δηλώνουν στους απογοητευμένους πελάτες :  δεν μπορείς παραπάνω  διότι δεν έχεις τα γενετικά! 


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”ydPkDo8-CjU”]


δείτε επίσης εδώ το old άρθρο

To Γυναικείο bodybuilding ξανά στο OLYMPIA!

15/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Ναι ! είναι το μεγάλο νέο οι γυναίκες μετά την  «εκδίωξη» τους από τον διαγωνισμό του Ms.  Olympia, επιστρέφουν ! Όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο γυναικείο bodybuilding, θυμούνται πως η συμμετοχή των γυναικών bodybuilders ανεστάλη το 2014, διακόπτοντας μια διαγωνιστική παράδοση που ξεκίνησε από το 1980. Ήδη από το 2013 οι διοργανωτές του Arnold Sports Festival αποφάσισαν να αφαιρέσουν το bodybuilding των γυναικών έως και σήμερα!

Η Iris Kyle ηταν η τελευταία γυναίκα Ms. Olympia που αγωνίστηκε  και κατέκτησε τον τίτλο. Μετα το 2014 οι γυναίκες bodybuilders αναγκαστικά βρήκαν στέγη στη χορηγία των Wings of Strength. Τα φτερά της δύναμης είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής του Bodybuilding των Γυναικών και πραγματικά στήριξε την προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα οι γυναίκες δικαιώνονται και ξαναγυρνούν στον δημοφιλέστερο διαγωνισμό το Ms. Olympia το 2020!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα