Αρχική » Σταύρος Παπαδόπουλος Προπονώ όλη την Ρωσική κοινότητα!

Σταύρος Παπαδόπουλος Προπονώ όλη την Ρωσική κοινότητα!

by admin

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη όπου είναι ξεκάθαρος για την κατάσταση του, αντίθετα με άλλους που στην Ελλάδα δηλώνουν  μυώδεις και επιτυχημένοι που αναρωτιέσαι, εάν ζουν στο Μαλιμπού!

Ο Παπαδόπουλος δηλώνει: Είμαι προπονητής (personal trainer) στην δουλειά μου και ποιο συγκεκριμένα στον χώρο του body building και του fitness. Προπονώ όλη την Ρωσική κοινότητα του Πουκέτ, αλλά και πολλούς άλλους πελάτες από πολλές άλλες χώρες. Με ένα πολύ καλό όνομα που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής στο νησί έχω πλέον κατασταλάξει στον χώρο μου και πλέον οι πελάτες μου με βρίσκουν από μόνοι τους.

Είχα έρθει στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης μαζί με τον αδερφό μου για μία έκθεση προϊόντων που τον ενδιέφερε. Ζητήσαμε από την Ελληνική Πρεσβεία έναν μεταφραστή για να μας βοηθήσει. Η πρεσβεία μας βοήθησε με μία μεταφράστρια Ταϊλανδέζα η οποία μίλαγε άπταιστα Ελληνικά. Και εδώ είναι ακριβώς το σημείο, όπου ερωτεύτηκα την μέλλουσα σύζυγο μου και αργότερα παντρευτήκαμε. Επειδή δεν μπορούσα να βρίσκομαι πολύ μακριά της αλλά και λόγου της οικονομικής κρίσης που είχαμε στην Ελλάδα, αποφάσισα πλέον να μετακομίσω και να εγκατασταθώ μόνιμα στην Ταϊλάνδη και έτσι έγινε.

περισσότερα εδώ 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα