Αρχική » Φάνης Νηρός συνεργασία με τον Γιάννη Βασάλο

Φάνης Νηρός συνεργασία με τον Γιάννη Βασάλο

by admin

O  Φάνης Νηρός   όπως αναφέρει χαρακτηριστικά θα συνεργαστεί με τον  με τον μεγαλύτερο εν ενεργεία Έλληνα αθλητή μάστερ και τον πλέον καταξιωμένο προπονητή της IFBB-ΕΟΣΔ, τον κύριο Γιάννη Βασάλο!…παρακάτω η ανακοίνωση.


 Με μεγάλη μας χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας με τον μεγαλύτερο εν ενεργεία Έλληνα αθλητή μάστερ και τον πλέον καταξιωμένο προπονητή της IFBB-ΕΟΣΔ, τον κύριο Γιάννη Βασάλο!
Μέσω αυτής της συνεργασίας επιτυγχάνονται πολλαπλοί στόχοι και ειδικότερα:
1.Η παροχή υπηρεσιών Personal Training στο ευρύ κοινό, στο ειδικά διαμορφωμένο Personal Studio του κυρίου Βασάλου στην Αγία Παρασκευή.
2. Η παροχή υπηρεσιών διατροφικής παρακολούθησης στο πελατολόγιο του κυρίου Βασάλου
3. Η παροχή υπηρεσιών υγείας μέσω του ειδικού δικτύου συνεργατών ιατρών μας.
4. Η αναβάθμιση των υφιστάμενων υπηρεσιών στο studio του κυρίου Βασάλου.
5. Η on-site παρακολούθηση και επίβλεψη αθλητών του.
6. Η διεύρυνση και υποστήριξη του υπάρχοντος χαρτοφυλάκιου
7. Η επίβλεψη της προετοιμασίας του κυρίου Βασάλου για όλες του τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κύριε Βασάλο,
Εκτός από ζωντανός θρύλος του Ελληνικού Bodybuilding είστε ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ήθος και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας!
Οι άνθρωποι της A-Team Greece είμαστε σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της ιστορίας σας, προφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες σας, με τα πλέον εξελιγμένα μέσα, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε ασκούμενου.

Όσοι ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες Personal Training στον χώρο που διατηρεί ο κύριος Βασαλος στην Λ. Μεσογείων 450 στην Αγ. Παρασκευή μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον ίδιο ή μέσω της A-Team ως αποκλειστικού συνεργάτη!

Για την A-Team
Φάνης Νηρός.


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα