Αρχική » Μπούκα της Αστυνομίας Τα Αναβολικά ήταν για τους Λεφτάδες!

Μπούκα της Αστυνομίας Τα Αναβολικά ήταν για τους Λεφτάδες!

by admin

H είδηση αποκρυσταλλώνει μια εικόνα. Τα αναβολικά είναι γοητευτικά για αυτούς που έχουν τα λεφτά! Όσοι Old School Users διαβάζουν το άρθρο θα θυμηθούν παλιότερες εποχές, όπου η χρήση των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων ήταν μια υποκουλτούρα που εξελισσόταν στις φτωχογειτονιές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.  Η διακίνηση γινόταν από το συρτάρι ενός Μιστερά, ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που παράλληλα “κατέβαινε” σε αγώνες.  Σήμερα κατά ένα μεγάλο πληθυσμιακό ποσοστό συμβαίνει κάτι διαφορετικό, άντρες που έχουν την οικονομική ευχέρεια, πλούσιοι από οικογένεια, ή και επιτυχημένοι επαγγελματίες – επιχειρηματίες επιζητούν μαζί με το ωραίο τους αυτοκίνητο και τους σκληρούς κοιλιακούς με τους εντυπωσιακούς μυώνες.

Δεν αρκεί μόνο το χρήμα πρέπει να δείχνεις και σκληρός!

Οι κοινωνικές τάσεις, η μόδα, έχει διαφοροποιηθεί και για αυτό πολλοί άντρες που έχουν το χρήμα φροντίζουν να έρθουν σε επαφή με έναν καλό προπονητή – ντοπαριστή ή κάποιον φτασμένο “μιστερά”  για να τους καθοδηγήσει στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, την οικοδόμηση των σκληρών μυών που θα αποτελέσουν το κοινωνικό status και image απέναντι σε φίλους, σε αντιπάλους. Παράλληλα είναι το γοητευτικό στοιχείο για τα «μωράκια» και τις κυρίες που συνοδεύουν, …τελικά δεν είναι μόνο το χρήμα, αλλά και το τσαμπουκαλίδικο μυώδες style.

Βραζιλία ένα τρανταχτό παράδειγμα

Η μπούκα της αστυνομίας  στο Πόρτο Αλέγκρε,  στις πόλεις Canoas, , Arroio do Sal, Eldorado do Sul,  Gravataí και οι συλλήψεις 13 ατόμων μεταξύ αυτών και ενός φαρμακοποιού που «βοηθούσε» στην παρασκευή φαρμάκων τα οποία πωλούνταν στην μεσαία και ανώτερη τάξη καταδεικνύει με εμφαντικό τρόπο την υπάρχουσα ζήτηση που προσδιορίζεται κυρίως σε αυτούς που έχουν την οικονομική ισχύ, σε μια χώρα όπου οι κοινωνικές ανισότητες δεν επιτρέπουν το χτίσιμο ονείρων.


Το κοινό  τους είναι η μεσαία και ανώτερη μεσαία τάξη, δήλωσε η  Miriam Luciana Elias Thomé. (0:40)


H πώληση αναβολικών ουσιών από την παράνομη  ομάδα των διακινητων –   Dealer’s περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τεστοστερόνη, στανοζολόλη και οξυμεθολόνη. Τα προϊόντα πωλήθηκαν σε γυμναστήρια και νυχτερινά κέντρα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα