Αρχική » William Bonac ο πόνος είχε εξαπλωθεί από την πλάτη στα πόδια!

William Bonac ο πόνος είχε εξαπλωθεί από την πλάτη στα πόδια!

by admin

Προπονητηλίκια – φιγούρα για το διαδίκτυο και προπονητές που πιέζουν τους bodybuilders μέχρι να σκάσουν!
Από την μια είχαμε τον Hany Rambod που προπονούσε τον Phil Heath και έκανε 2 εγχειρήσεις στην κοιλιά για ένα πρόβλημα που ενώ υπήρχε δεν έδιναν σημασία! Από την άλλη ο γκουρού Chris Aceto, που “επιτηρούσε” τον Shawn Rhoden ο οποίος παρ’ ολίγο να πεθάνει από αφυδάτωση!   η την Μάζα της Βοστώνης  Jose Raymond όπου στις αρχές του 2018 αντιμετώπιζε πρόβλημα στο ισχίο.

Τώρα ομολόγησε πως έχει πρόβλημα ο  William Bonac, που πριν λίγο καιρό είχε προπονητή τον Neil Hill.

William Bonac κήλη χωρίς αίσθηση στο πόδι!

Ο William Bonac  που ήταν καλεσμένος για ποζάρισμα στο Monterrey Bodybuilding Championships ομολόγησε στο Muscular Development Latino πως είχε μια κήλη τέσσερις εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό του Olympia, αλλά δεν μίλησε για αυτό, ο ίδιος παράλληλα δηλώνει έκπληκτος που κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο Mr. Olympia 2019.

Σημ BS. το ίδιο συνέβη και με τον Phil Heath που μετά πήγε στο νοσοκομείο.

Ο William Bonac αναφέρει, “δύο εβδομάδες πριν, δεν μπορούσα να περπατήσω! δεν μπορούσα να καθίσω!” Δεν μπορούσα να κάνω την προπόνησή μου, οπότε υποθέτω ότι μάζευα σωματικά. Δεν ήταν από την υπερβολική δίαιτα, απλά είχα τραυματισμό και δεν μπορούσα να προπονηθώ, ενώ επισημαίνει ότι ο πόνος είχε εξαπλωθεί από την πλάτη στα πόδια! Έτσι, μπλόκαραν τα νεύρα, και το αίμα δεν κυκλοφορούσε κανονικά στα κάτω άκρα! Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο τα πόδια του δεν ήταν συμμετρικά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ωστόσο  για το 2020, ο William Bonac λέει ότι μπορεί να διαγωνιστεί δύο φορές.


Η συνέντευξη του στο Muscular Development Latino στο Monterrey Bodybuilding Championships

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα