Αρχική » Ναι το δηλώνει! Μπορώ να γίνω επικίνδυνος στην σκηνή

Ναι το δηλώνει! Μπορώ να γίνω επικίνδυνος στην σκηνή

by admin

H επικοινωνιακή τακτική επιβάλει τις ηχηρές δηλώσεις, και τα βιντεάκια προπόνησης από Έλληνες και ξένους  bodybuilders προδιαθέτοντάς τους fans αλλά κυρίως  τους αντιπάλους, λέγοντας με έμμεσο τρόπο προσέξτε καλά είμαι πολύ ζόρικος! όμως θέλει προσοχή, διότι συχνά σε Ελλάδα και ευρώπη παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί που έχουν κατακτήσει έναν τίτλο ή μια επαγγελματικη νίκη να περπατούν σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού.

Brandon Curry μπορώ να γίνω επικίνδυνος!

Καταρχάς ο Brandon Curry έκανε μια εντυπωσιακή δήλωση «Ξέρουμε ότι δεν ήμουν 100%  στο Mr. Olympia! » μια επισήμανση που προκαλεί εντύπωση αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύει πως ο Brandon Curry έχει επίγνωση για τον θόρυβο αμφισβήτησής  που δημιουργήθηκε μετά την κατάκτηση του τίτλου και έχει να κάνει με την ελλιπή του προετοιμασία. Ο ίδιος απαντά και σε αυτό! λέγοντάς πως έχει ακόμη αρκετές δυνατότητες – room enough για να βελτιώσει το σώμα του και να εμφανιστεί πιο βελτιωμένος στην σκηνή.

Ο Curry που δεν αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Shawn Rhoden που αποκλείστηκε από την νομική γραφειοκρατία δίνει μια υπόσχεση, τονίζοντας  ότι έχει πολλά περιθώρια για να βελτιωθεί και να μεγαλώσει!, και αυτό όπως τονίζει «με κάνει πιο επικίνδυνο από οποιονδήποτε άλλον που πρόκειται να βγει στη σκηνή!».

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα