Αρχική » “Μπάσιμο” του Σαντόχα …δεν τραβά το bodybuilding μόνο του

“Μπάσιμο” του Σαντόχα …δεν τραβά το bodybuilding μόνο του

by admin

Οι Παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις, ο φόβος μια νέας ύφεσης αλλά και οι διεθνείς τάσεις για επιχειρηματικές συμμαχίες ωθούν τον Δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα σε αλλαγή πλάνων.

Δεν μπορεί το bodybuilding μόνο του

Οι συνέχεις αγώνες και διαγωνισμοί με «φτηνό υλικό» από τα πρώην σοβιέτ και τις χώρες του πρώην ανατολικού blog αιμοδοτούν τις διοργανώσεις της IFBB αλλά δεν βοηθούν ουσιαστικά στην προσέλευση των θεατών. Ένα νέο business plan είναι η δημιουργία αθλητικών γεγονότων που θα συμπεριλαμβάνει το bodybuilding με αλλά αθλήματα – ΣΠΟΡ.

O  Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα συναντήθηκε με εκπροσώπους από πέντε διεθνείς ομοσπονδίες που αποτελούνταν από το Bodybuilding και Fitness, Weightlifting, Powerlifting, Arm wrestling και Tug of War.

Στόχος της συνάντησης η σύμπραξη ενός αθλητικού γεγονότος  το The United Power Games (παρόμοιο με τα Arnold Classic) όπου το θέαμα θα φαντάζει πιο ελκυστικό ώστε να προσελκυσθούν περισσότεροι θεατές! Οι εκπρόσωποι συγκεντρώθηκαν στη Santa Susanna μεταξύ 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2019. Όπως αναφέρεται το κύριο θέμα των τεχνικών συναντήσεων περιελάμβανε συζητήσεις σχετικά με τον συγκεκριμένο τόπο της εκδήλωσης, τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά κλάδο, την χρηματοδότηση και την προώθηση αυτού του νέου διαγωνισμού που συμπεριλαμβάνει  πολλά αθλήματα. Η εκδήλωση κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στη Santa Susanna  και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους κορυφαίους ερασιτέχνες αθλητές σε όλους τους κλάδους να ανταγωνίζονται σε διαγωνισμούς που τους δίνουν μεγάλη προβολή σε όλο τον κόσμο.

Στην εικόνα, από αριστερά προς τα δεξιά Mr Mircea Simionescu-Simicel (General Secretary, World Armwrestling Federation), Mr Manuel J Martín (IFBB Executive Director), Mr Assen Hadjitodorov (President, World Armwrestling Federation), Mr Joan Campolier (Major of Santa Susanna), Dr Rafael Santonja (IFBB President), Mr Daniel McCarthy (Treasurer, Tug of War International Federation), Mr Enamuel Scheiber (General Manager, International Powerlifting Federation), Mr Juan Lama (General Secretary, Spanish Weightlifting Federation), Mr Francisco García (President, Catalan Weightlifting Federation), Dr Alfonso Morán (President IFBB Medical Commission) and Mr José Ramos (President, Spanish

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα