Αρχική » Πιστόλας εντυπωσιάζει με τις δραστηριότητες του κινείται πολυεπίπεδα!

Πιστόλας εντυπωσιάζει με τις δραστηριότητες του κινείται πολυεπίπεδα!

by admin

Ο bodybuilder Χρήστος Πιστόλας φαίνεται πως έχει γνώση και άποψη για τα δρώμενα της ελληνικής μυϊκής κοινότητας. Η διαπραγμάτευση του με γνωστά πρόσωπα που επηρεάζουν την άποψη των fans στην Ελλάδα είναι μια επενδυτική κίνηση που του αναγνωρίζεται.

Πρώτα με τον δημοφιλή bodybuilder Ιωάννη Μάγκο δείτε εδώ Γιάννης Μάγκος: Πιστόλας και Μισαηλίδης ανέλαβαν την καθοδήγησή του;  Μετέπειτα με την συμφωνία του με τα συμπληρώματα BMXX δείτε εδώ Ντίνος Παπαζαχαρίου συμφωνία με Χρήστο Πιστόλα!

Και τώρα με την νέα συμφωνία δείτε εδώ Πιστόλας – Κεφαλιανός σύμπραξη τα βρήκαν !

Ο ίδιος χειρίζεται με άνεση και ενδεδειγμένο γλωσσάρι την promo κουλτούρα του bodybuilding στα Social Media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Pendulum squat drop set of death. This machine is WAY heavier than it looks and this set was ????????. Sometimes you just have to go beyond failure (watch last reps without any weight). ☝️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Pistolas (@chrispistolas_ifbbpro) στις

Ο bodybuilder Χρήστος Πιστόλας διαφέρει. Διότι  από τα πρώιμα χρόνια της καριέρας του συνδυάζει την αγωνιστική προετοιμασία με την επαγγελματική δικτύωση. Κάτι πρωτόγνωρο για τους Έλληνες bodybuilders που κυρίως μετά την καριέρα τους έδιναν έμφαση στην επαγγελματική ανέλιξη. Απ ότι φαίνεται ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του, διότι η βιομηχανία των μυών προσελκύει νέους οπαδούς που ενδιαφέρονται και επηρεάζονται από την εικόνα των μυών.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα