Αρχική » Να είναι καλά οι πελάτες αθλητές – νέα κατηγορία

Να είναι καλά οι πελάτες αθλητές – νέα κατηγορία

by admin

H χημική διαδικασία έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να βγει από την αφάνεια και να ζήσει το όνειρο πυροτέχνημα του, για προσωπικούς λόγους και επιδιώξεις.  Στο μεσοδιάστημα έως τη επιτυχία θα έχουν ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα που θα έχουν λόγω ύπαρξης, οι διοργανωτές, οι κριτές, οι παράγοντες , οι προπονητές και οι ντίλερ.

1000 + 1 κατηγορίες θα ανακαλύψουν όσο υπάρχουν αθλητές – πελάτες

Μετά βαΐων και κλάδων ανακοινώθηκε πως ακόμη μια κατηγορία θα συμπεριληφθεί στο Arnold Amateur NPC 2020, είναι η κατηγορία Wellness, που τώρα αναγνωρίζεται από την National Physique Committee (NPC)  την IFBB Pro League,  και θα παρουσιαστεί στο Arnold Amateur για πρώτη φορά το 2020. Το Arnold Amateur NPC International Bodybuilding, Fitness, Figure, Bikini & Physique Championships   θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου έως το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020  στο Συνεδριακό Κέντρο του Columbus. Ο Mike Davies co-promoter του Arnold Amateur δηλώνει ότι είναι ενθουσιασμένος με την κατηγορία Wellness  καθώς όπως αναφέρει πιστεύουμε ότι θα εξελιχθεί σε μια από τις δημοφιλής κατηγορίες του αθλήματος τα επόμενα χρόνια… Ο στόχος μας για το  Arnold Amateur ήταν πάντα να ενθαρρύνουμε και να προσφέρουμε μια ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές και αυτή η νέα κατηγορία ανοίγει το NPC και το IFBB Pro League σε ακόμη περισσότερους διαγωνιζόμενους ».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα