Αρχική » Οι πρωτεΐνες στη φόρα ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ!

Οι πρωτεΐνες στη φόρα ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ!

by admin

Οι παλιοί bodybuildes γνώρισαν τις ποιοτικές εταιρείες οι νεώτεροι την αντιγραφή των πρωτεϊνών! ζούμε την εποχή όπου και η κουτσή μαρία φτιάχνει πρωτεΐνες  και με ένα καλό μυθολογικό  πλασάρισμα τις προωθεί στον κόσμο. ( Βέβαια από πίσω είναι τα αναβολικά, και οι πρωτεΐνες  προβάλλονται ως βιτρίνα  αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα)


Στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 ο παραγωγός  και σκηνοθέτης Alex Ardenti θα κυκλοφορήσει το SUPPS μια ταινία της Amazon Prime Video streaming service, η ταινία είναι η πρώτη ταινία ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για την ιστορία, την εξέλιξη και την τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής αξίας  40 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

“Είχα πολλές προσφορές για να πουλήσω την ταινία αλλα τις απέρριψα όλες χωρίς δισταγμό”, λέει ο Ardenti ιδρυτής της Ardenti Films της εταιρείας παραγωγής των ταινιών. “Ο κύριος λόγος είναι ότι οι περισσότεροι διανομείς ήθελαν να αλλάξω την αφήγηση της ταινίας και να περιλάβω μια« σκοτεινή πλευρά »του κλάδου ή να εκθέσω τα παράνομα προϊόντα καλυμμένα ως συμπληρώματα διατροφής. 

Ο Ardenti συνεχίζοντας δηλώνει : ο λόγος  για την παραγωγή αυτού του ντοκιμαντέρ ήταν να δείξω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων εμπορικών σημάτων της βιομηχανίας αθλητικών συμπληρωμάτων φροντίζει πολύ για την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά. Σκοπός του είναι να εκπαιδεύσει και να ενημερώνει το κοινό.”


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”potRxaKLtBU”]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”lYUTOaNVUD0″]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”cIXvWHXpi4Q”]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”aZhdabKDahA”]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”fwV1rCQVNJE”]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”fKKCHfQDMdM”]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”XZZ5W66S148″]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”FXBikZKEUK4″]

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”nycXLMtDjUk”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα