Αρχική » Ο ιατροδικαστής μιλά για Αναβολικά και κοκαΐνη!

Ο ιατροδικαστής μιλά για Αναβολικά και κοκαΐνη!

by admin

Ο τραγικός θάνατος ενός πολύ αγαπημένου συζύγου και πατέρα πρέπει να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση στον κόσμο του bodybuilding για τους κινδύνους των στεροειδών, δήλωσε ο ιατροδικαστής, που ανέλαβε την νεκροψία και εξέδωσε το πόρισμα για το θάνατο του bodybuilder Ben Harnett.

δείτε εδώ  Νεκρός 37χρονος bodybuilder άφησε πίσω γυναίκα και παιδί

Ο Harnett βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Guide Post, Northumberland, σε ηλικία μόλις 37 ετών το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Τώρα τα Media δημοσιεύουν, μια μεταθανάτια έκθεση που ανέφερε ότι υπάρχουν “αποδείξεις για κακή χρήση στεροειδών, που συνήθως παρατηρούνται σε συνδυασμό με την ενασχόληση του bodybuilding”. Προσθέτοντάς  ότι τα στεροειδή είναι “γνωστό ότι σχετίζονται με διαταραχές της διάθεσης” και ότι τα “καταθλιπτικά αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν μακροχρόνια”.

 

Ο ιατροδικαστής Eric Armstrong δήλωσε για τον Ben Harnett: “Ήταν υπερήφανος για το σώμα του, αλλά σταδιακά έγινε υπερβολικός,  προσπαθώντας να αξιοποιήσει στο έπακρο το σώμα του, και άρχισε να χρησιμοποιεί στεροειδή”. Ο Armstrong δήλωσε: Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η λήψη στεροειδών, σε συνδυασμό με τη χρήση κοκαΐνης, ήταν παράγοντας του θανάτου του Ben. Πιστεύω ότι η νοοτροπία του επηρεάστηκε δραματικά”.

Ο πατέρας του πρόσθεσε: “Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν πίνοντας ένα ποτό. Για τον Ben, ήταν σαν απολάμβανε το γυμναστήριο. Ήταν η ζωή του. “

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα