Αρχική » Νεκρός 23χρονος BODYBUILDER μετά τον αγώνα

Νεκρός 23χρονος BODYBUILDER μετά τον αγώνα

by admin

Ο 23χρονος bodybuilder, Daniele Pozzi βρέθηκε νεκρός από την σύντροφό του τις πρώτες πρωινές ώρες  μετά τον προκριματικό αγώνα  Yamamoto Cup Pro League Qualifier  που έλαβε χώρα στις 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Η είδηση από την RAI

Padova, culturista trovato morto in albergo: disposta l’autopsia

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”McOYWC90_NU”]

Ο Daniele που κατέκτησε  τέσσερα μετάλλια πέθανε σε ένα ξενοδοχείο στην Πάδοβα  όπου το πτώμα το βρήκε η αρραβωνιαστικιά του γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας,  η ίδια ήταν στο πλευρό του το Σαββατοκύριακο για τον αγώνα, στην εκδήλωση του Βένετο. Οι αιτίες της τραγωδίας είναι άγνωστες. Όπως ανακοινώθηκε, δεν βρέθηκαν σημάδια βίας στο σώμα του και δεν υπήρχαν ουσίες οποιουδήποτε είδους στο δωμάτιο. Ο Daniele Pozzi που είχε εκφράσει τη χαρά του στο Facebook για τα μετάλλια εκτός από bodybuilder ήταν προπονητής και Personal Trainer. Μετά την αυτοψία αναμένεται να  διευκρινιστούν οι αιτίες  θανάτου του…(ίσως λόγω καρδιακής προσβολής στον ύπνο του, αναφέρει το μέσο ilsussidiario.net)


 

 


 

 


 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα