Αρχική » Αμερικανοί και Ιταλοί πρεσάρουν τον Πρόεδρο Σαντόχα αφιέρωμα Yamamoto Cup 2019 στην ΙΤΑΛΙΑ

Αμερικανοί και Ιταλοί πρεσάρουν τον Πρόεδρο Σαντόχα αφιέρωμα Yamamoto Cup 2019 στην ΙΤΑΛΙΑ

by admin

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, και στην μυϊκή βιομηχανία υποβόσκουν συμφέροντα και εκδηλώνονται ίντριγκες. Ο διαγωνισμός IFBB Pro League Yamamoto Cup 2019 στην  ΙΤΑΛΙΑ συνέπεσε με την ευρωπαϊκή διοργάνωση του δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα 20 -22 Σεπτεμβρίου στην Ισπανία, το Arnold Classic Europe 2019.
Επίσης δεν είναι τυχαίο  ότι ο πρόεδρος της αμερικανικής λίγκας και του NPC  Jim Manion έστειλε τον εγγονό του Tyler Manion στην Ιταλία ώστε να δηλώσει παρών στην Ευρώπη, στέλνοντας το μήνυμα …η αμερικανική λίγκα είναι εδώ!

Ο Tyler Manion εργάζεται πίσω από τα παρασκήνια  τα τελευταία 7 χρόνια με τον παππού του, Πρόεδρο Jim Manion, για να βοηθήσει σε πολλές πτυχές της επιχείρησης. Τα καθήκοντα του Tyler περιλαμβάνουν την ίδρυση κριτικών επιτροπών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και την παροχή βοήθειας στην ανάπτυξη και επέκταση του NPC Worldwide και του IFBB Professional League.

Tyler Manion


[pp_gallery gallery_id=”68930″ width=”200″ height=”200″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα