Αρχική » Γιώργος Τουλιάτος & Μένιος Σεράνης απαντούν για το άρθρο του Dorian!

Γιώργος Τουλιάτος & Μένιος Σεράνης απαντούν για το άρθρο του Dorian!

by admin

Γιώργος Τουλιάτος  και Μένιος Σεράνης σχολιάζουν το άρθρο που αφορά την κατάθλιψη του 6ακις Mr Olympia, Dorian Yates δείτε εδώ και τις αντιδράσεις των fans


        Γιώργος Τουλιάτος                                                                               Μένιος Σεράνης

H Gal είναι το τρόπαιο
Τον βοηθά να κρατιέται ενεργός σεξουαλικά και του τονώνει την αυτοπεποίθηση.Τα υπόλοιπα είναι γνωστά κι έχουν προαναφερθεί.Το πρόβλημα με το bodybuilding είναι το μετά όταν τα φώτα σβήσουν.Όταν το ντοπάρισμα τελειώσει. Να διαχειριστείς το κατεστραμμένο ορμονικό περιβάλλον.Να αποδεχτείς το σώμα σου ως έχει.Να πεις ότι δε θα ποζαρω σαν φουσκωμένη γαλοπούλα από περηφάνεια.Όταν το bodybuilding είναι η βασική ασχολία κι όχι χόμπι,τότε την έβαψες.Γιατί το πάρτι πια έχει τελειώσει και είσαι πρώην όμορφος.

Να μην έχεις κάτι να πιαστείς και να κάνεις.

Αντιθέτως όταν δεν είναι η βασική σου ασχολία, τότε μπορείς να χαρείς

τη ζωή και να νιώσεις δημιουργικός.

Η ζωή δεν είναι μόνο μουσκουλα και το άθλημα έχει ημερομηνία λήξης.

Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη και δουλειά με τον εαυτό σου, ώστε να απεξαρτηθείς από το κόμπλεξ του Άδωνη και του ναρκισισμου.

Με θλίβει σε βαθμό υπερβολικό η ΜΑΛΑΚΙΑ που επικρατεί σ’αυτό το χώρο και το πόσο νοσηρά είναι τα μυαλά ορισμένων, το πόσο παραμυθιασμενοι και ανασφαλείς είναι και σε πόσο μεγάλο βαθμό προσπαθούν να τα κρύψουν όλα αυτά πίσω από λίγους κοιλιακούς και λίγο πρησμένα χέρια.

Παιδιά είμαστε πολλά χρόνια στον χώρο ορισμένοι, για να μην μπορούμε να δούμε την ωμή πραγματικότητα, η οποία δεν είναι άλλη από μερικούς πρησμενους μυες.

ΠΡΟΣΟΧΗ, μην παρεξηγηθώ, κάποιοι που με γνωρίζουν θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν ότι άρχισα να στρέφομαι το ενάντια στο bodybuilding κλπ, όχι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Απλά , πλέον, έχω τη δύναμη να ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ κάποια πράγματα και στον εαυτό μου και στους άλλους.

Λυπάμαι που κάποιοι πετάνε στα σύννεφα, ειδικά κάποιοι που δεν έχουν κάνει αγώνες, κάποιοι που είναι απλά wannabes και ενθουσιάζονται λίγο περισσότερο απ’όσο πρέπει με όλο αυτό το πράγμα…

Είναι αυταπόδεικτο άλλωστε οτι ο άνθρωπος ως όν είναι ευκολοπιστος και στουρθοκαμηλιζει σε τεράστιο βαθμό, αυτό συμβαίνει και στο bodybuilding.

Όσο είναι χόμπι είναι καλό, μετά “ξυπνάς” , τα βάζεις κάτω, συνειδητοποιείς τι κέρδισες, τι έχασες, τι αποκομισες γενικά από όλο αυτό και συνεχίζεις…

Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να απαρνηθουμε το lifestyle αυτό, αντίθετα, είναι must ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής για μένα και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Μέχρι εκεί όμως, τόσο όσο δε βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, δεν επιβαρύνεις την καθημερινότητα σου και τους γύρω σου για να βάλεις άλλα 5 κιλά κρέας πάνω σου.

Ξέρω ότι η πλειοψηφία θα συμφωνήσει και με τον Γιώργο(Τουλιατο) και μαζί μου και με όσους έχουν παρόμοια άποψη, αργά ή γρήγορα αποδεικνύεται αυτό.

Σημασία έχει να είμαστε ρεαλιστές, προσγειωμένοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!!

Είναι προτιμότερο το μυαλό να είναι στη “θέση” του, παρά να είναι στα “χαμένα” και να καλύπτεις όλο αυτό το ΚΕΝΟ με επιπλέον 5-10 κιλά κρέας.

Είναι η ωμή πραγματικότητα φίλοι μου!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα