Αρχική » Άγγελος Κακάνης καυτηριάζει: Ελεεινοί υποκριτές από πολιτικοί κ δικαστές μέχρι όλες τις ομοσπονδίες!

Άγγελος Κακάνης καυτηριάζει: Ελεεινοί υποκριτές από πολιτικοί κ δικαστές μέχρι όλες τις ομοσπονδίες!

by admin

Ο Βετεράνος bodybuilder Άγγελος Κακάνης εκφράζει την άποψη του, δημόσια χωρίς να υπολογίζει το οποιοιδήποτε δημοσιοσχετίστικο κόστος. Συγκεκριμένα δηλώνει εδώ για την υπόθεση Nathan De Asha 


Ελεεινοί υποκριτές από πολιτικοί κ δικαστές μέχρι όλες τις ομοσπονδίες του κάθε αθλήματος χωριστά.
Το κάνουν τάχα για την ευγενή άμιλλα κ για τις ίσες ευκαιρίες να κερδίσει κάθε αθλητής χωρίς να ναι ντοπαρισμενος ο αλλος(όλοι είναι σ κάθε άθλημα κ όλοι τους το ξερουν)
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε κ σ κάθε περίπτωση bodybuilding δεν υφίσταται άθλημα δεν υφίσταται αθέμιτος ανταγωνισμός δεν υφίσταται τίποτα,άλλοι είναι οι λόγοι κ χρειάζονται πολλές σελίδες αναλύσεις για να το καταλάβουν οι πάντες.
Εγώ θα κάνω μόνο μια ερώτηση κ σταματώ εδώ..γιατί οι διάσημοι οι πάμπλουτοι επιχειρηματίες οι πολιτικοί κ δεκάδες άλλες κατηγορίες ευκατάστατων πολιτών χρησιμοποιούν κατά κόρων hgh κ γιατί τρέχουν στα διάφορα κέντρα Ευρώπης κ Αμερικής για να αλλάξουν το αίμα τους που θεωρείται ο πιο ύπουλος τρόπος ντόπινγκ μια κ δεν ανιχνεύεται πάρα με μια ειδική μέθοδο που κοστίζει περισσότερο απ ότι το ντόπινγκ..δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα