Αρχική » Brandon Curry new Mr. Olympia 2019 αλλά και οι “κομπίνες” από πίσω!

Brandon Curry new Mr. Olympia 2019 αλλά και οι “κομπίνες” από πίσω!

by admin

Το φετινό Mr. Olympia ήταν διαφορετικό. Δυο μεγάλα ονόματα και διεκδικητές του τίτλου αποσύρθηκαν για διαφορετικούς λόγους, ο Shawn Rhoden μετα τις κατηγορίες για βιασμό και την τιμωρία του από το αφεντικό – σπόνσορα David Jay Pecker και την πανίσχυρη  American Media Inc  που ουσιαστικά ελέγχει το επαγγελματικό bodybuilding, από τα πολυτελή γραφεία με τις δερμάτινες πολυθρόνες. Είναι τα πανίσχυρα αφεντικά που εξαγόρασαν την φήμη των Welder’s.
O Phil Heath αποφάσισε να μην συμμετάσχει οι λόγοι προφανείς, πρώτα η υγειά του, ήδη ρισκάρισε με δυο χειρουργικές επεμβάσεις σε ένα χρόνο και πέρυσι έχασε από την καλύτερη κοιλιά του Shawn Rhoden. Δεύτερον, ο Phil Heath δεν είναι ανόητος γνώριζε πως εάν συμμετείχε θα ήταν ένας πρωταθλητής όπου όλοι θα έλεγαν … “κοιτάξτε βρήκε την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο χωρίς τον αντίπαλο του Shawn Rhoden!” Αυτό στην εποχή των Media κόβει οπαδούς και δημιουργεί στερεοτυπικό προηγούμενο.

Mr Olympia ο Brandon Curry

Πίσω από τον Αμερικανό είναι οι Άραβες από το Κουβέιτ, ο καλός πατέρας – σπόνσορας bader boodai  εδώ και χρόνια ήθελε τον τίτλο του  Mr Olympia, και για αυτό μάζεψε μια ντουζίνα bodybuilders στο OXYGEN Gym. To πάλεψε με τον Big Ramy αλλά ο αγαθός ψαράς ήταν σαν την νταρντανογκόμενα με τα μεγάλα στήθη  και τον εντυπωσιακό κώλο, που ποτέ όμως δεν απέκτησε φινέτσα στην πασαρέλα ! Ο σπόνσορας τελικά βαρέθηκε και είπε άντε γεια!

bader boodai (κέντρο)  και  Brandon Curry Mr. Olympia 2019

Έτσι αποφάσισε να επενδύσει στους Brandon Curry και Roelly Winklaar έχοντας ρεζέρβα στην κατηγορία των 212 λιβρών τον Ahmad Ashkanani που φέτος τα έκανε σαλάτα (πέμπτη θέση)

Brandon Curry

Ο Αμερικανός έπαιζε εντός έδρας με την Κουβετιανή στήριξη, είχε το πακέτο σχήμα – μυϊκότητα – ψυχολογία, εδώ και καιρό αναρτούσε σκόπιμα φωτογραφίες με το ωραίο του σχήμα μετά από συμβουλές των Αράβων. Οι fans αρχίσαν να πιστεύουν στον νέο Mr. Olympia, και πραγματικά αντίθετα με τα προκριματικά στο τελικό σκλήρυνε σε μυϊκότητα που ήταν αρκετό για να του δώσει τον τίτλο απέναντι σε αυτούς που νίκησε στο Arnold Classic, την άνοιξη του 2019. Ουσιαστικά επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία, χωρίς τον Arnold  που αποστασιοποιείται από το τωρινό event.

William Bonac

Για τον William Bonac ήταν μια μεγάλη επιτυχία, δεν ήταν μόνο τα $150,000 δολάρια, αλλά το γεγονός πως παρέμεινε στην επικαιρότητα,  και διεκδίκησε τον τίτλο χωρίς τον γκουρού προπονητή Neil “Yoda” Hill στον οποίο είχε προσάψει βαριές κατηγορίες, ότι τον εκμεταλλευόταν οικονομικά , ότι αυτός ως bodybuilder τα έδινε όλα, και ο Hill του τσέπωνε τα δολάρια!

Hadi Choopan

Για να μην τρελαθούμε εδώ και χρόνια  έχουμε γράψει πως ο Hadi Choopan είναι έτοιμος, απλά είναι μια δημοσιοσχετίστικη συμφωνία μεταξύ του επιχειρηματία – προπονητή Hany Rambod  με τον Hadi Choopan που βλέποντας τις δυο εγχειρήσεις του Heath (τόσο καιρό δεν γνώριζε ότι είχε πρόβλημα και τον ωθούσε στα νοσοκομεία???? ) δείτε εδώ: 22/10/2017   Phil Heath σχεδόν πέθανα! όπως και τον τραυματισμό του Jeremy Buendia που μαζί με τα ξεσπάσματα του τα παράτησε.

Έτσι, ο Hadi Choopan ήταν η ευκαιρία του προπονητή – σπόνσορα – γκουρού, που τον φιλοξένησε και τον φρεσκάρισε στην χώρα των media. O Choopan απέδειξε ότι είναι ταλέντο και τσαμπουκάς στην προπόνηση, δουλεύει ελεύθερα βάρη ως αρσιβαρίστας, έκανε καλή προετοιμασία, όχι στις ΗΠΑ! Και του βγήκε η κόντρα αν και ελαφρύτερος στα κιλά από άλλους bodybuilders. H γράμμωση του για ακόμη μια φορά ήταν για Όσκαρ! Το μέλλον του 31 ετών Ιρανού με τον νέο image maker προπονητή φαντάζει λαμπρό! 

Dexter Jackson

Τι να πεις ! διαγωνίστηκε στα 49 λίγο πριν τα 50 άλλοι στην ηλικία του είναι με το κινητό στην τσέπη, έχοντας ως πρώτο νούμερο το τηλέφωνο του καρδιολόγου. Ο τύπος είναι για βραβείο μόνο που συμμετείχε, η τέταρτη θέση του θα μπορούσε να είναι σεμινάριο σε πολλούς νεαρούς, που φτάνουν στα τριάντα και είναι γερασμένοι και στα 40 – 45 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ!

 

Roelly Winklaar

Η ελπίδα του πατέρα – σπόνσορα bader boodai δεν τα κατάφερε! Ο περσινός People’s Champ είχε νερά και χαλαρότητα που δεν του επέτρεψαν να μπει στην τριάδα, απέναντι στον Brandon Curry δεν θα είχε ελπίδα και λόγω σχήματος. Πολλοί έλεγαν πριν τον διαγωνισμό  πως εάν δεν τα καταφέρει και φέτος δεν θα τα καταφέρει ποτέ!

δείτε επίσης εδώ  

Kamal Elgargni νίκησε στο
Mr. Olympia 2019 στις 212 λίβρες

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα