Αρχική » Chad Nicholls δίνει τον τίτλο στον Brandon Curry ή τον Hadi Choopan!

Chad Nicholls δίνει τον τίτλο στον Brandon Curry ή τον Hadi Choopan!

by admin

Ο Γκουρού  Chad Nicholls  δίνει την πρώτη πεντάδα όπου στην πέμπτη θέση τοποθετεί τον 49χρονο Dexter Jackson που ήδη είναι σε εκπληκτική φόρμα για την ηλικία του.  I think he’s a lock for 5th place and at 49 it’s un-fucking-believable. Στην τετάρτη θέση τον Roelly Winklaar που θεωρεί ότι απογοήτευσε με την έως τώρα εμφάνιση του, και την κατακράτηση νερού.   Biggest disappointment for me of the night. He literally could’ve pulled water from where he was in pics 3 weeks ago and looked better.
Στην τρίτη θέση τοποθετεί τον William Bonac, παρατηρώντας ότι η προετοιμασία του ήταν καλή και του βγήκε στις πόζες όμως οι μύες θα έπρεπε να είναι λίγο πιο “σκασμένοι”

Στην δεύτερη αλλά  και πρώτη θέση τον Brandon Curry, όπου το  συνολικό μέγεθός του από τη μέση και πάνω είναι καλό (πλάτη ) αλλά Θα χρειαστεί να σφίξει  (πιο γραμμωμένος)το βράδυ και να κρατήσει το ίδιο μέγεθος, αν το κάνει ότι θα μπορούσε εύκολα να πάρει το Sandow.
Στην πρώτη θέση τον Hadi Choopan που δεν έχει τη δομή του Curry, αλλά έχει  κάνει καλύτερη προετοιμασία, ενώ έλεγξε το midsection του καλύτερα από το Curry, μερικές φορές μου άρεσε Curry καλύτερα, μερικές φορές μου άρεσε ο Hadi  του δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με το Curry απόψε αναφέρει ο Chad Nicholls. 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα