Αρχική » Δεν θα αγωνιστεί στο MR OLYMPIA… πουλούσες αναβολικά! έχει δικαστήριο

Δεν θα αγωνιστεί στο MR OLYMPIA… πουλούσες αναβολικά! έχει δικαστήριο

by admin

Μόλις πριν δυο μέρες είχαμε αναρτήσει το άρθρο όπου αναφερόταν…τιμώρησαν τον Shawn Rhoden αποκλείοντας τον bodybuilder από το Mr. Olympia 2019 για την υπόθεση του βιασμού, πριν γίνει το δικαστήριο και εν δεχομένως πριν καταδικαστεί, για ποιο λόγο στην αντίστοιχη περίπτωση του bodybuilder  Nathan De Asha, όπου έγιναν δυο δικαστήρια και εκκρεμεί απόφαση (πιθανόν να καταδικαστεί) δεν του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στο Mr. Olympia 2019 … Μπίνγκο !

Τελικά δεν θα πάει στο Ολύμπια !

Ο Nathan De Asha δεν θα διαγωνιστεί  στο Mr. Olympia 2019 η είδηση είναι αληθινή και  ​​έρχεται ως αποτέλεσμα των εκκρεμών νομικών προβλημάτων που έχει ο βρετανός bodybuilder  σχετικά με τη διανομή στεροειδών, όπου διαπιστώθηκε ότι η  De Asha έστελνε τα στεροειδή χρησιμοποιώντας την ταχυδρομική υπηρεσία.

Τελικά Nathan De Asha έχει δικαστήριο! τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 π.μ.  και δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, για να διαγωνιστεί στο Ολύμπια. Ο ίδιος δέχεται ότι έμπλεξε από απρονοησία, με ανθρώπους που δεν έπρεπε να συναναστραφεί,  και που ήταν μέρος του εγκληματικού υποκόσμου, ενώ τους παρακολουθούσε η αστυνομία  (ήμουν αφελής … δηλώνει ) αλλά θεωρεί ότι η πράξη του είναι πλημμέλημα.


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”d70-WLPSRWw”]


δείτε επίσης εδώ 

Κοκαΐνη και αναβολικά στο Γυμναστήριο; είναι δυνατόν;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα