Αρχική » Μένιος Σεράνης .. Παιδιά, σαν να “φούσκωσε” λίγο το μυαλό μας με τους χορηγούς!

Μένιος Σεράνης .. Παιδιά, σαν να “φούσκωσε” λίγο το μυαλό μας με τους χορηγούς!

by admin

O bodybuilder Μένιος Σεράνης παρεμβαίνει για ακόμη μια φορά μιλώντας για τους χορηγούς και τους αθλητές…


 

Όπως ακριβώς τα λέει ο φίλος Γιώργος Τουλιάτος ειναι τα πράγματα.
Φτάνει πια με την καραμέλα των χορηγών παιδιά, ξαφνικά θέλουμε όλοι να έχουμε χορηγό σε μια χώρα όπως η Ελλαδίτσα με μετρημένα σοβαρά κορμιά, πώς θα γίνει να έχουμε όλοι οι αθλητές χορηγό; Είναι αδύνατον!! Και μιλάω για χορηγό με την έννοια που όλοι εννοούμε, δηλαδή να μας παρέχει ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ να κάνουμε bodybuilding.
Ε λυπάμαι αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα, για πολλούς λόγους, θα το εξηγήσω κάποια άλλη στιγμή.
Τώρα, όταν έχουμε ενα κορμί, δηλαδή ΠΡΟΙΟΝ και θέλουμε να βρούμε χορηγό, δηλαδή κάποιον ο οποίος θα ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ πάνω μας ώστε να διαφημιστεί και ουσιαστικά να βγάλει ΚΕΡΔΟΣ, ενω το κορμί-ΠΡΟΙΟΝ μας είναι δευτεροτριτο και δεν είναι άξιο ώστε να “πατήσει” ο χορηγός πάνω του για να κάνει τη μπίζνα του, τότε απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να έχουμε απαιτήσεις…
Και 1-2 δωρεάν πρωτεΐνες το μήνα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ είναι από το να μην παίρνεις τίποτα.
Παιδιά, σαν να φούσκωσε λίγο το μυαλό μας με τους χορηγούς νομίζω…
Όποιος δεν γνωρίζει σε τι νερά μπήκε να κολυμπήσει, πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να ξαναβγεί στη στεριά, “ΣΩΣΙΒΙΟ” μην ψάχνετε, δεν θα βρείτε.
Κάνετε την πορεία σας ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ η τσέπη σας, απο κει και πέρα θα αρχίσει να βρωμάει η δουλειά, μην το παρατραβατε, δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε ή τουλάχιστον θα κερδίσετε μόνο ελάχιστα από τα πολλά που ονειρευτήκατε!!
Πρέπει να είμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ειδάλλως η συντριβή θα είναι πολύ άσχημη!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα