Αρχική » Ronnie Coleman μίλησε για το Mr. Olympia 2019 παίρνει ακόμη παυσίπονα;

Ronnie Coleman μίλησε για το Mr. Olympia 2019 παίρνει ακόμη παυσίπονα;

by admin

Στο παρελθόν δημοσιεύσαμε αρκετά reports για την χασικλίδικη κουλτούρα ως αγχολυτικό μέσο που χρησιμοποιείται από γυναίκες και άνδρες, εδώ όμως είναι κάτι διαφορετικό, έχει να κάνει και με τον ανθρώπινο πόνο μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Σε προγενέστερο άρθρο δείτε εδώ Ronnie Coleman θα γίνει Μαστούρης;

Όπου υπήρξε εκτενής αναφορά στη χρήση Oxycodone…  Στο 4:18 χασμουριέται άθελα του  Για να επανέρθουμε στο τώρα ο Ronnie Coleman έδωσε συνέντευξη στο Ron Harris όπου φαινόταν καταπονημένος. Ενώ παράλληλα η αναπνοή του ήταν βαριά. Ο Coleman δεν είναι αυτός που ήταν και οργανικά, αλλά προς το χειρότερο. 

Σημ BS στο τέλος δείτε απόσπασμα της δημοσίευσης για την Oxycodone.

Στην συνέντευξη έδωσε ένα προβάδισμα στον Brandon Curry, για την κατάκτηση του τίτλου στο Mr. Olympia 2019 ενώ πριν ανακοινωθεί η συμμετοχή του  Hadi Choopan εξήγησε πως μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα. Επίσης μίλησε για τον Shawn Rhoden που θα υπέγραφε με τη εταιρεία του την Ronnie Coleman Signature Series αλλά ξέσπασε το σκάνδαλο με το βιασμό. Ο Coleman αν και στο πρώτο άκουσμα δυσκολεύτηκε να πιστέψει πως ο Shawn Rhoden  κατηγορείται για βιασμό, ως πρώην αστυνομικός κατανοεί πως κινείται ο νομός σε αυτές τις περιπτώσεις και η γραφειοκρατία, ενώ παράλληλα  κατανοεί  την απόφαση της AMI να απομακρύνει τον Shawn από τον διαγωνισμό.



[button href=”https://body.webone.gr/?p=47861″ align=”left”]O Πολυνίκης του Mr. Olympia το αναφέρει στη νέα του ταινία. Κάνει αρκετές χρήσεις Oxycodone για να ανακουφιστεί από τον πόνο, αλλά αν και δεν το τονίζει στη νέα βιογραφική του ταινία, το κάνει και για να προκαλέσει ευφορία, αγχολυσία και συναισθήματα χαλάρωσης. Κανείς δεν γνωρίζει εάν χρησιμοποιεί και άλλα οπιοειδή φάρμακα, ή εάν έχει υποκύψει ποιο κοντά και στην ναρκωκουλτούρα.

Αυτά δεν πρέπει να λέγονται, διότι διαβάζονται και από νέα παιδιά, που καθημερινά κατακλύζονται από μυϊκές εικόνες, όπου χιλιάδες άντρες ποζάρουν με δυναμικό style και παράλληλα αναρτούν μηνύματα που εμπεριέχουν ιδεολογήματα ανδρισμού, ηρωισμού και συντριβής οποιασδήποτε αδυναμίας, φθάνοντας έως και σε ένα απειλητικό style που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Κάποιοι από αυτούς όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου καταφεύγουν στα παυσίπονα, στις φαρμακευτικές προστατευτικές αγωγές ή και στη μαστούρα για να μειώσουν σωματικό ή ψυχικό πόνο χρησιμοποιώντας χασίσι, κοκαΐνη , αντικαταθλιπτικά ή και παραισθησιογόνα.

Ronnie Coleman και Oxycodone..μόνο;

Η Oxycodone υπόκειται σε διεθνείς συμβάσεις για τα ναρκωτικά και σε εθνικούς νόμους που διαφέρουν ανά χώρα, στη Γερμανία το φάρμακο βρίσκεται στο Παράρτημα ΙΙΙ του Νόμου περί Ναρκωτικών, στην Ελλάδα ανήκει στα Φαρμακευτικά σκευάσματα που περιέχουν δραστικές ουσίες του πίνακα Γ’ του άρθρου 1 του Ν. 3459/2006 (Κ.Ν.Ν.) και χορηγούνται με ειδική συνταγή ναρκωτικών, σε ποσότητα για θεραπεία μιας (1) ημέρας, η οποία δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη ημερήσια δόση, που αναγράφεται στην Ελληνική Φαρμακοποιϊα III ή καθορίζεται από την Επιτροπή Ναρκωτικών.

Ο Ronnie Coleman στις ΗΠΑ δήλωσε ότι έκανε συχνά χρήση, τη στιγμή που το δήλωνε δεν είχε κάνει ακόμη την τελευταία του εγχείρηση, από τις πολλές, ούτε είχε γίνει η υποτροπή μετά το χειρουργείο που τον ανάγκασε να τον ανοίξουν ξανά! και να υποβληθεί σε ακόμη μια βασανιστική επέμβαση. Η Oxycodone συνταγογραφείται μετά από χειρουργική επέμβαση για να ανακουφίσει τον πόνο από το τραύμα της χειρουργικής επέμβασης, και αναμιγνύεται με διάφορες άλλες ουσίες, ουσιαστικά είναι ένας συνδυασμός ναρκωτικού! και ενός αναλγητικού όπως η ακεταμινοφαίνη. Η ναρκωτική ουσία δεσμεύεται στους υποδοχείς οπιοειδών στον εγκέφαλο, ενώ η αναλγητική μέρος της απελευθερώνεται χημικά όπως προσταγλανδίνες που μειώνουν τον πόνο.
Πολλοί bodybuilders όπως και επαγγελματίες σε διαφορετικά αθλήματα στις ΗΠΑ για να εξομαλύνουν τους τραυματισμούς και να διευκολύνουν τον ύπνο τους χρησιμοποιούν οπιούχα.[/button]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα