Αρχική » Συνέντευξη ο Κολιγκιώνης αναδεικνύει την πόλη του με το bodybuilding

Συνέντευξη ο Κολιγκιώνης αναδεικνύει την πόλη του με το bodybuilding

by admin

Ναι, είναι μια διοργανωτική επιτυχία και για αυτόν, δεν πίνουμε καφέ μαζί του, ούτε εγκωμιάζουμε κατόπιν συνεννοήσεως. Ο Τάσος Κολιγκιώνης κατάφερε σε μια πόλη της περιφέρειας που δεν γνώριζε την κουλτούρα του bodybuilding να την αναγάγει σε τόπο αναφοράς των διοργανώσεων του Ραφαέλ Σαντόχα στην ελλάδα. Διαφωνεί, συμφωνεί κάποιος αυτή είναι η πραγματικότητα, τα μεγάλα αστικά κέντρα απέτυχαν, και τα κατάφερε το παραδοσιακό Ναύπλιο. Σε εποχή όπου η εμπλοκή στα κοινωνικά και αγωνιστικά δρώμενα είναι το οξυγόνο για τους αθλητές η διοργανωτική συμμετοχή των πόλεων σε καθ’ είδους θέαμα είναι η επιβίωση τους. Όπως σωστά επισήμανε ο Κολιγκιώνης δεν είναι μόνο ο διεθνής αγώνας αλλά και το γεγονός αναβάθμισης της πόλης από τις επισκέψεις των τουριστών. (1:25 λεπτό) αυτό ήταν το όνειρο μου ..

Επίσης ο Κολιγκιώνης  μιλά ρεαλιστικά χωρίς ωραιοποιημένα λεκτικά σχήματα και τονίζει πως η ενασχόληση με το bodybuilding είναι μια επιλογή που απαιτεί χρήματα! ..όπως τονίζει μετά το 2:25…. Ενώ παράλληλα στο 2:44 λεπτό  αναφέρει, πως οι άνθρωποι που έρχονται εδώ έχουν μια οικονομική επιφάνεια, μπορούν και ξοδεύουν χρήματα.


Εδώ η συνέντευξη του στο argonafplia.gr


Εδώ η αναφορά του Δημάρχου για τον Κολιγκιώνη

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα