Αρχική » Shawn Ray πιστεύει στον Roelly Winklaar και τον Hadi Choopan

Shawn Ray πιστεύει στον Roelly Winklaar και τον Hadi Choopan

by admin

Ο Shawn Ray πιστεύει ότι ο Roelly Winklaar θα μπορούσε να είναι κατακτήσει τον τίτλο στο Mr Olympia 2019 , εφ ‘όσον επιτύχει την καλή αγωνιστική φόρμα. Όμως επισημαίνει, ότι εάν δεν νικήσει φέτος, ο Winklaar στο μέλλον δεν θα είναι σε θέση να κατακτήσει τον τίτλο. Ως αγαπημένος του κοινού, τώρα ο Winklaar  παραμένει υπολογίσιμος στο διαγωνισμό. Ο βετεράνος Shawn Ray  διαφωνεί πως πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις απουσίες των Κai Greene και του Phil Heath αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτούς που βρίσκονται στον διαγωνισμό. Για τον Shawn Rhoden πιστεύει ότι έχει νομικό  πρόβλημα που δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί την επόμενη εβδομάδα…όπως τονίζει  η επόμενη ημερομηνία του δικαστηρίου δεν έχει οριστεί μέχρι τον Οκτώβριο!

Για τον Ιρανό Hadi Choopan πιστεύει πως εάν διαγωνιστεί στην κατηγορία των 212 λιβρών θα έχει αντίπαλο τον βελτιωμένο Derek Lunsford όπου θα νικήσει ο Ιρανός λόγω μεγέθους, ενώ παράλληλα επισημαίνει πως είναι ήδη παραπάνω στα κιλά από την κατηγορία του, και αυτό μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα στην γράμμωση. Αντίθετα όμως  θα είναι και ρίσκο να διαγωνιστεί στη open κατηγορία μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ, αν και έχει πιθανότητες να σταθεί διπλά στους William Bonac και  Brandon Curry που έχουν την υπεροχή. Όσο αναφορά τον William Bonac πολλά θα κριθούν από την κατάσταση που βρίσκεται μετά την ρήξη που είχε με τον προπονητή του, Neil Hil.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα