Αρχική » Ηθοποιός πήρε Τεστοστερόνη και μολύνθηκε το πόδι του!

Ηθοποιός πήρε Τεστοστερόνη και μολύνθηκε το πόδι του!

by admin

Οι Θαλασσοπόροι Πορτογάλοι είναι τίγκα στην Ντόπα! Ο Πέδρο Άλβαρες Καμπράλ, ο Φερδινάνδος Μαγγελάνος, ο Βάσκο ντα Γκάμα και άλλοι σπουδαίοι Θαλασσοπόροι θα τρίβουν τα ματιά τους με τις σύγχρονες ανακαλύψεις των απογόνων τους .

Ακατάλληλη έγχυση τεστοστερόνης

Ο Angelo Rodrigues, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Garcia de Orta στο Almada την περασμένη εβδομάδα μετά από εκτεταμένη μόλυνση λόγω  ακατάλληλης έγχυσης τεστοστερόνης.

Την Πέμπτη, τη στιγμή που ο Angelo Rodrigues, 31 ετών, έφθασε στο Νοσοκομείο Ενόπλων Δυνάμεων στη Λισαβόνα


Το θέμα με τα αναβολικά  προέκυψε μετά από την εισαγωγή στο νοσοκομείο του, 31 ετών ηθοποιού Angelo Rodrigues,  μετά από πρόσληψη αναβολικών στεροειδών και συμπληρωμάτων διατροφής. Ο Rodrigues υπέστη σοβαρή λοίμωξη που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή και νέκρωση ιστών στην περιοχή όπου εφαρμόστηκε η ορμόνη. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε σε επαγόμενο κώμα. Ο ηθοποιός ξεκίνησε μια πρώτη συνεδρία θεραπείας σε ένα υπερβαρικό θάλαμο τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Ενόπλων Δυνάμεων στο Lumiar. Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια να μειωθούν τα επακόλουθα της λοίμωξης που αναπτύχθηκε πριν 5 μήνες και οι διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Público, η λοίμωξη προκλήθηκε  από «ενέσεις τεστοστερόνης που χορήγησε ο ίδιος» για αισθητικούς λόγους.

Σημ BS Μετά από τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις και μια υποτιθέμενη νεφρική ανεπάρκεια την περασμένη Παρασκευή, ο ηθοποιός βελτιώθηκε και απομακρύνθηκε από το κώμα

Με ΧΘΕΣΙΝΗ ανακοίνωση ο  Angelo Rodrigues βρίσκεται εκτός κινδύνου και δεν κινδυνεύει να χάσει το ένα πόδι , όπως αναφέρθηκε. Ο Glam, ο οργανισμός που εκπροσωπεί τον ηθοποιό, εξέδωσε  την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 , μια νέα δήλωση για την υγεία του heartthrob. Σας ενημερώνουμε ότι ο Άγγελος Ροντρίγκες είναι ήδη εκτός κίνδυνου. Μέχρι σήμερα, ο Angelo έχει υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, ακολουθούμενες από θεραπεία στον υπερβαρικό θάλαμο. Δεν υπάρχει κίνδυνος ακρωτηριασμού του ποδιού. Ο ηθοποιός ευχαριστεί τις αμέτρητες εκφράσεις της αγάπης και το σεβασμό που δείχνεται ..

Η ανακάλυψη της Ντόπας – αναβολικά πρωτοπόρα

Η Αρχή Τροφίμων και Οικονομικής Ασφάλειας (ASAE) κατέσχεσε, μεταξύ 2017 και το πρώτο εξάμηνο του 2019, 14.280 μονάδες συμπληρωμάτων διατροφής και αναβολικά στεροειδή. Οι κατασχέσεις προέκυψαν από την παρακολούθηση 534 οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων φαρμακείων, παραφαρμακευτικών καταστημάτων, καταστημάτων συμπληρωμάτων διατροφής, δραστηριοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου, δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γυμναστήρια ή κέντρα υγείας. Αυτές οι έρευνες είχαν ως αποτέλεσμα 17 ποινικές υποθέσεις και 77 διοικητικά αδικήματα.

«Τα συμπληρώματα διατροφής είναι τρόφιμα τα οποία προορίζονται να συμπληρώσουν τη συνήθη διατροφή και μπορούν να διατίθενται μόνο στον τελικό καταναλωτή σε προσυσκευασμένη μορφή. Η υπεύθυνη αρμόδια αρχή είναι η Γενική Διεύθυνση Τροφίμων και Κτηνιατρικών Θεμάτων στην πορτογαλία  καθορίζει τους κανόνες για τα συμπληρώματα διατροφής όταν διατίθενται στο εμπόριο και καθορίζει τις υποχρεώσεις των οικονομικών φορέων », εξηγεί η ASAE στην εφημερίδα  Expresso. Τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή, είναι μια κατηγορία φυσικών ή συνθετικών ορμονών,  ουσίες που προέρχονται από την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη, όπου ο όρος αναβολικά σημαίνει ότι προκαλεί αύξηση των ιστών, ιδιαίτερα των μυών.

Η ASAE αναφέρει επίσης ότι συμμετέχει φέτος στο “VIRIBUS”, μια διεθνής επιχείρηση υπό την αιγίδα της EUROPOL, με στόχο την παρακολούθηση της διαδικτυακής πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής, αναβολικών ουσιών και ειδών διατροφής με φαρμακευτικές ουσίες, αναβολικές ουσίες και μη τοξικές ουσίες.

δείτε επίσης εδώ 

28χρονος Bodybuilder κινδυνεύει να χάσει το πόδι του διότι

«Χτυπούσε ενέσεις» φιλαράκι του «γιατρού» Tony Huge

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα