Αρχική » Μπουκάρισε η αστυνομία στο σπίτι του γκουρού Karl Ess

Μπουκάρισε η αστυνομία στο σπίτι του γκουρού Karl Ess

by admin

Ως είδηση προκαλεί απορία η εισβολή της αστυνομίας για υπόθεση φορολογικών παραβάσεων, όπου κατασχέθηκαν έγγραφα, βιβλία και υπολογιστές. Ήταν μόνο τα οικονομικά στοιχεία που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αρχών; Ο πρώην fitness  γκουρού Karl Ess απουσίαζε, στο σπίτι βρισκόταν η φίλη του.

[quote]Polizeidurchsuchung bei Karl Ess![/quote]

O Karl Ess είναι ένας Γερμανός – Αμερικανός επιχειρηματίας και νέο – γκουρού. Την μεγάλη του φήμη απέκτησε  μέσω ενός καναλιού γυμναστικής στο Youtube . Στο κανάλι του, το οποίο είναι το πιο επιτυχημένο γερμανικό κανάλι fitness με περισσότερους από 300.000 συνδρομητές και πάνω από 71 εκατομμύρια προβολές βίντεο, εμφανίζονταν κυρίως θέματα προπόνησης, διατροφής και life style.


O Karl Ess το 2012 ξεκίνησε πειραματικά  το πρώτο του κανάλι στο Youtube, στο οποίο παρουσίαζε κυρίως θέμα της προπόνησης  και  bodybuilding. Παράλληλα με το κανάλι του Youtube, ξεκίνησε την εμπορία ενός πακέτου προετοιμασίας το οποίο περιελάμβανε OnLine coaching στην προπόνηση και τη διατροφή.

Ο Karl Ess που βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο  Ντουμπάι έχει αναπτύξει νέες δραστηριότητες και δηλώνει επιχειρηματίας, ενώ διευκρινίζει ότι οι φορολογικοί έλεγχοι αποτελούσαν πάντοτε κίνδυνο, οπότε πρέπει πάντα να διατηρείται ένα buffer.

[quote]MacBooks, τα κινητά τηλέφωνα, iMac και ακόμη και τα Surface Pros έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία[/quote]

παρακάτω ο Karl Ess μιλά για την υπόθεση και τα οικονομικά προβλήματα που του δημιουργεί η νέα κατάσταση ο ίδιος μιλά για ζημιά  80.000 ευρώ από προηγούμενη υπόθεση συν τα νομικά έξοδα.

δείτε επίσης εδώ 

Ψευτογκουρού πως σου τρώνε τα λεφτά οι Bro Science

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα