Αρχική » Jay Cutler προγνωστικά για το Mr. Olympia 2019 ποιος θα νικήσει;

Jay Cutler προγνωστικά για το Mr. Olympia 2019 ποιος θα νικήσει;

by admin

O Jay Cutler μίλησε και έδωσε τα προγνωστικά του για τον επερχόμενο διαγωνισμό του Mr. Olympia 2019, μετά την απουσία των Phil Heath και  Shawn Rhoden. Ο Jay Cutler ΚΑΡΦΩΝΕΙ τον Cedric McMillan που έλαβε ειδική πρόσκληση για τον διαγωνισμό ενώ δεν έκανε την απαιτούμενη ψυχοσωματική προετοιμασία για το Mr. Olympia ώστε να έχει πιθανότητες διάκρισης, ουσιαστικά δεν του δίνει καμία πιθανότητα να είναι μέσα στους διακριθέντες! 2:08 λεπτό

Το ίδιο επισημαίνει και για τον Phil Heath στο 3:28 λεπτό, τονίζοντας πως η προετοιμασία για το Mr Olympia δεν ανάγεται μόνο στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης αλλά και της πνευματικής! …“It’s a lot of mental preparation, it’s not just physical,” μπορεί ο Phil Heath να έχει την απαιτούμενη σωματική διάπλαση αλλά για να νικήσει στο διαγωνισμό θα πρέπει να έχει κάνει την κατάλληλη διανοητική προετοιμασία…κάτι που δεν γίνεται τελευταία στιγμή! “We know Phil has the physical physique to do it. Phil not even at 100% I feel could win this competition. He’s not going to jump in last minute.”

Ο Jay Cutler ξεκαθαρίζει πως μέσα στην πρώτη τριάδα του διαγωνισμού τοποθετεί τους, Brandon Curry, Roelly Winklaar και Dexter Jackson, ενώ αρκετές πιθανότητες για την τριάδα έχει και ο William Bonac.

Ενδιαφέρον έχει για αυτόν η εμφάνιση του Αμερικανού Steve Kuclo, που μπορεί να κάνει την έκπληξη, όπως και η μάχη των βρετανών Nathan De Asha και ο Luke Sandoe που θα έχουν ένα καλό πλασάρισμα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα