Αρχική » Πέθανε ο Franco Columbu

Πέθανε ο Franco Columbu

by admin

Ο Franco Columbu έκανε το μπάνιο του στο San Teodoro  όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία στις 2 μ.μ αμέσως μεταφέρθηκε με  ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Olbia, όπου πέθανε μόλις έφτασε στην αίθουσα εκτάκτου ανάγκης. Οι προσπάθειες  ανάνηψης του προσωπικού δεν είχαν αποτέλεσμα, τόσο στο έδαφος όσο και στο ελικόπτερο, για τον πρώην bodybuilder. Ο Franco Columbu ζούσε στο Λος Άντζελες και έκανε τις διακοπές του στην Σαρδηνία, ήταν 78 ετών.

Ο Columbu ήταν ένας παγκοσμίως διάσημος bodybuilder στη δεκαετία του 60 και 70. Ως αθλητής, έχει κατακτήσει  δύο φορές τον τίτλο του Mr Olympia, το σημαντικότερο διεθνές γεγονός του bodybuilding. Ήταν επίσης φίλος του Arnold Schwarzenegger . Στις 8 Αυγούστου, με την ευκαιρία της 78ης επέτειο γενεθλίων  του Columbu, ο Schwarzenegger στο Facebook είχε δημοσιεύσει  κάποιες φωτογραφίες  που απεικόνισαν και τους δύο, και είχε δηλώσει  “Για περισσότερες από πέντε δεκαετίες  διαβάζουμε  είναι ο παρτενέρ  μου στη προπόνηση , ο αντίπαλός μου στο σκάκι, ο καλύτερος φίλος μου. Happy Birthday Franco, ευχαριστώ που  μου έδωσες τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μου ».


Η τελευταία του ανάρτηση

 

Arnold – “Franco Columbu is the strongest man I ever knew.”

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”QIISj2pnKSM”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα