Αρχική » Χθες με επισκέφτηκε νέος 22 ετών Από το τηλέφωνο ήθελε συνταγογράφηση τεστοστερόνης!

Χθες με επισκέφτηκε νέος 22 ετών Από το τηλέφωνο ήθελε συνταγογράφηση τεστοστερόνης!

by admin

Ο Βιοπαθολόγος και bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος με μήνυμα του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ο Δρ Ντόπα αλλά αντίθετα επικουρεί ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Παρακάτω το κείμενο απάντηση.  

Χθες με επισκέφτηκε νέος 22 ετών. Από το τηλέφωνο ήθελε συνταγογράφηση τεστοστερόνης. Αφού προχώρησα στη λήψη ιστορικού, κατάλαβα ότι δεν πρόκειται για περίπτωση υπογοναδισμού. Αλλά ακόμη μία περίπτωση φαρμακοδιέγερσης σε νεαρή ηλικία. Του έδωσα να καταλάβει πως το μείζον ανδρογόνο τίθεται προς ηλεκτρονική συνταγογράφηση μόνο σε περιπτώσεις 1ο,2ο παθους υπογοναδισμού. Κάτι που διαγιγνώσκεται με εργαστηριακές αιματολογικές ορμονικές εξετάσεις. Φυσικά ο νέος δεν είχε ιδέα επ αυτών, ενώ μου αποκάλυψε πως είχε κάνει ήδη μία θεραπεία τεστοστερόνης. Το πρόβλημα ήταν στο γεγονός ότι δε γνώριζε περί ορμονικής αποθεραπείας. Στη συνέχεια τον ρώτησα πως είναι η καθημερινή του δίαιτα και πρόγραμμα εκγύμνασης. Διαπίστωσα παντελή άγνοια σε διατροφικές γνώσεις και μία σύγχυση σε θέματα προπονητικής. Του επεσήμανα ότι το τελευταίο που θα πρέπει να έχει στο μυαλό του είναι η χρήση ΑΑΣ.
Πριν πιάσουμε τιμόνι, πρέπει να έχουμε δίπλωμα οδήγησης και ώρες πορείας. Διαφορετικά χτίζουμε στην άμμο παλάτια χωρίς θεμέλια και όταν τελειώσει η περίοδος ντοπαρισματος, τότε καταρρέει το σαθρό οικοδόμημα. Μάλιστα κάποιοι νέοι στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν, αποδίδουν το γεγονός ότι δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε νοθεία των ΑΑΣ. Ο νέος με επισκέφτηκε με φανελάκι και βερμούδα, οπότε εύκολα αντιλήφθηκα ότι δεν υπάρχει σοβαρή υποδομή. Απογοητεύτηκε όταν του είπα την αλήθεια και περισσότερο ότι δε θα έφευγε με την πολυπόθητη ιατρική συνταγή.
Τον παρέπεμψα στη ΒΙΒΛΟ της σωματικής διάπλαση και αφού ωριμάσει σωματικά και πνευματικά, τότε μόνο θα συζητήσουμε ξανά. Αυτό το κείμενο γράφεται προς όσους με αποκαλούν Δρ Ντόπα. Σκοπός μου είναι η διασφάλιση της υγείας (εξασφάλιση δεν υφίσταται). Αλλά και ως πρώην πρωταθλητής ξέρω εκ των έσω πως τα ΑΑΣ συμβάλλουν σε εξέλιξη εφόσον έχεις φτάσει τα γενετικά σου όρια.
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και πάντα με αγάπη.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα