Αρχική » Τριανταφύλλου η νέα μόδα πλέον έχει κάνει τους αθλητές να δείχνουν νταήδες της νύχτας

Τριανταφύλλου η νέα μόδα πλέον έχει κάνει τους αθλητές να δείχνουν νταήδες της νύχτας

by admin

Ο βετεράνος bodybuilder Ηλίας Τριανταφύλλου δεν είναι τυχαίος  ούτε ελλιποβαρής νους διότι δεν έχει παγιδευτεί στην εσωστρέφεια και την αμυντική στάση που προβάλλουν άλλα μέλη της μυϊκής κοινότητας. Περιγράφει, κρίνει και διαπραγματεύεται εκλαμβάνοντάς την κουλτούρα του bodybuilding ως μια πραγματικότητά που εξελίσσεται σε ένα σφαιρικό πλαίσιο με αλληλεπιδράσεις. Τολμά να περιγράφει εκεί όπου άλλοι προτιμούν να σιωπούν ..εδώ παίρνει θέση και συνοπτικά περιγράφει εξ αφορμής του θέματος που αφορά τον δημοφιλή bodybuilder Kai Greene και τα show που προκάλεσαν στο παρελθόν.

[quote]Το άθλημα ούτως η άλλως έχει χάσει την αίγλη του κ η νέα μόδα πλέον έχει κάνει τους αθλητές να δείχνουν νταήδες της νύχτας κ στους αγώνες έχει χαθεί η αίσθηση της λεπτομέρειας κ αισθητικής κ εντυπωσιάζει πλέον η μάζα !

Απλά του Και Γκριν κάποια πράγματα βγήκαν στη φόρα που έχουν να κάνουν με το επάγγελμα που έκανε !

Έλα όμως που πάρα πολλοί κάνουν κάτι ανάλογα κ χειρότερα κ μάλιστα διαδικτυακά από το σπίτι τους αλλά δεν πήραν διαστάσεις να μαθευτούν !

Προσφέρουν θέαμα σε περίεργα γούστα έναντι πληρωμής κ πολλά περιστατικά ανάλογα που λίγοι η πολλοί γνωρίζουν !

Το πράμα έχει χαλάσει γενικότερα κ ο Και Γκριν είναι απλά ένα δείγμα επειδή χτυπάει στο μάτι !

Αν ήταν κανένας που έμπαινε με το ζόρι δεκάδα στο Ολυμπία ίσως να μην ασχολούνταν κανείς τόσο[/quote]

 



δείτε επίσης εδώ 

Σταύρος Παπαδόπουλος απαντά
σε όσους κρίνουν τον Kai Greene

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα