Αρχική » Σταύρος Παπαδόπουλος απαντά σε όσους κρίνουν τον Kai Greene

Σταύρος Παπαδόπουλος απαντά σε όσους κρίνουν τον Kai Greene

by admin

O προπονητής του bodybuilding Σταύρος Παπαδόπουλος παρεμβαίνει και σχολιάζει την άποψη πως ο δημοφιλής  bodybuilder Kai Greene δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα διότι πρωταγωνίστησε σε αισθησιακά shows. Στην παρέμβαση του ο Παπαδόπουλος επισημαίνει τις κοινωνικές -οικονομικές πτυχές που κατά πασά πιθανότητα ώθησαν τον Kai Greene σε αυτή την πράξη, έναν άνθρωπο που από ότι φαίνεται δεν είχε τη προστασία μιας πλούσιας οικογένειας, ζούσε στον δρόμο! σε μια υποκριτική σκληρή κοινωνία, δεν ήταν ένα χαϊδεμένο παιδί που ότι ζητούσε θα το είχε!

Στην άποψη του Παπαδόπουλου συνεπικουρεί και ο βετεράνος bodybuilder Ιωάννης Αναγνώστου

Παρακάτω οι απόψεις τους

Σταύρος Παπαδόπουλος

Δεν έχει κ άδικο για το Ολυμπία . Νομίζω όμως πως δεν πρέπει να κρίνουμε το παρελθόν του κάθε ανθρώπου. Σίγουρα δεν είναι σωστό αυτό που έγινε αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν όταν αναγκάστηκε να κάνει αυτό το βίντεο. Αν φτάσουμε κ εμείς να ζούμε στον δρόμο όπως ήταν εκείνος δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας οδηγήσει να κάνουμε μια τέτοια κατάσταση εξαθλίωσης. Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι για το ότι μιλάει συνεχώς σχετικά με το ότι πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας κ να προσπαθούμε. Αν πίστευε τότε τόσο πολύ στον εαυτό του κ ήξερε ότι θα πατήσει αυτή την σκηνή πως μπόρεσε να μην καταλάβει ότι αυτό το βίντεο θα του στερήσει μια μέρα τον τίτλο; Νομίζω ότι αυτό είναι μια δικαιολογία κ ότι απλά ο Heath τότε ήταν ελάχιστα καλύτερος. Όσο για τα motivation videos σίγουρα εμπνέει πολύ κόσμο που τον ακολουθεί αλλά δεν μου φαίνονται τόσο αληθινά όλα αυτά που λέει. Κάποιες στιγμές μου βγάζει κάτι λίγο «προσποιητό» .

Ιωάννης Αναγνώστου

Τι ωραία ανάλυση ρε φίλε . Εμείς οι αναμάρτητοι πρώτοι να ρίξουμε πέτρα . Η φτώχεια και η πείνα οδηγούν σε λάθη . Δεν είμαστε θεοί εμείς να κρίνουμε!!!!


δείτε επίσης εδώ 

Kai Greene προτιμά τον κινηματογράφο από το Mr Olympia

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα