Αρχική » Margarita Plavunova ΠΕΘΑΝΕ στα 25 από Καρδιά!

Margarita Plavunova ΠΕΘΑΝΕ στα 25 από Καρδιά!

by admin

Η Αθλήτρια  και μοντέλο Μαργαρίτα Πλαβούνοβα  βρέθηκε νεκρή  στην άκρη αυτοκινητόδρομου στην δυτική Ρωσία, όπου  σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα ο θάνατος της προήλθε από Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου  την ώρα που έκανε τζόκινγκ.  Σύμφωνα με τα τοπικά Μ.Μ.Ε. η Πλαβούνοβα κατέρρευσε την ώρα που έτρεχε και έπεσε αναίσθητη στο δρόμο του Τάμπλοβ Όμπλαστ της Δυτικής Ρωσίας, όπου έκανε τις διακοπές της, σύμφωνα με την τοπική Ένωση της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου.
Την Ρωσίδα πρωταθλήτρια την εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, κάλεσαν βοήθεια, ωστόσο την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σημ BS: Η  αιτία θανάτου ήταν Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου . Αυτό αποδόθηκε σε ένα μεγάλο φόρτο εργασίας που προκάλεσε καρδιακή ανακοπή.Δεν υπήρχαν γνωστά προηγούμενα ιατρικά θέματα από τα οποία να έπασχε.

Η Πλαβούνοβα πήρε το πτυχίο της στο αθλητικό τμήμα του κρατικού πανεπιστημίου Tomsk, υπήρξε πρωταθλήτρια Ρωσίας στα εμπόδια (100 μ. και 400 μ.), ενώ ήταν εξαιρετική και στα σπριντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Народ бежит – земля дрожит ????#running #легкаяатлетика #бег#trackandfield #главноечтобномернеотвалился #соревнования #спринт #Тамбов#чемпионатобласти2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ ri_pl στις

[quote] Η περιφερειακή ομοσπονδία δημιούργησε έρανο για να πληρώσει τα έξοδα κηδείας[/quote]

Στην αθλητική καριέρα της κατέκτησε συνολικά 18 χρυσά μετάλλια, ενώ οι τελευταίοι αγώνες στους οποίους πήρε μέρος στην Ρωσία ήταν τον περασμένο Ιούλιο, πέρα από αθλήτρια 60 και 100 μέτρων μετ’ εμποδίων ήταν και μοντέλο. Ο στενός της φίλος Σεργκέι Σαφρόνοφ ανέφερε  ότι έμενε μαζί με τη γιαγιά της  για να προετοιμαστεί για έναν αγώνα. Η περιφερειακή ομοσπονδία δημιούργησε έρανο για να πληρώσει τα έξοδα κηδείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#лагерь2017#воспитатель#9отряд#спортжизнь#главноечтобномернеотвалился

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ ri_pl στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#чемпионатобласти2016 #Тамбов2016 #стадионспартак

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ ri_pl στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα