Αρχική » Βαλάντης Ντόκος new video οι οπαδοί τον στηρίζουν αλλά μιλούν και για την κοιλιά του!

Βαλάντης Ντόκος new video οι οπαδοί τον στηρίζουν αλλά μιλούν και για την κοιλιά του!

by admin

Ο γνωστός bodybuilder  Βαλάντης Ντόκος δημοσίευσε video με τίτλο,  Αυτη ειναι η ζωη μου! VLOG 4 / Μερος Β : Κατακτηση Χρυσου ή Απογοητευση ; Το video αφορά τον τελευταίο του αγώνα και την προσπάθεια του για να κατακτήσει μια επαγγελματική κάρτα. Οι fans με σχόλια τους τον στηρίζουν, όπως και αρκετοί επισημαίνουν το πρόβλημα με την κοιλιά του.
Παρακάτω το video και κάποια σχόλια


GreNikZS
Βαλαντη μου φαίνεται πως πρέπει να γυμνασεις τον εγκάρσιο κοιλιακό. Και να εξασκήσεις την πόζα stomach vacuum.
Johnny Sins
Τα πόδια σου ήταν τέρμα κομμένα…προσωπικά πιστεύω πως η κοίλη που έχεις αναφέρει ότι έχεις σου στέρησε την θεση. Και πάλι συγχαρητήρια!!
Χρηστος Τσαμης
Τα καλύτερα πόδια είχε ο βαλαντης αλλά τον κρατησε πίσω η κοιλιά
DocFilm.com
Πολυ καλα ποδια Κ πλατη Βαλαντη… Αν δεν ειχες κακη κοιλιακη χωρα θα βγαινες πρωτος.
Troller Gamer
Γιατί την πεμπτη θέση ρεεεεε??,,Καλά εσύ εισουν ο καλυτερος μέσα από την πεντάδα 1η ή 2η θέση εγω σε κόβω.
_
Τρίτος πιστέυω. Γνώμη μου μπορούσες να βγείς άνετα πρώτος εάν είχες καλύτερη κοιλιακή χώρα. Συγχαρητήρια πάντως και πάλι!!
dafisdafis1
3η σίγουρα αυτό που σου έλλειπε και μόνο ήταν κοιλιακοί μόνο αυτό…Συνέχισε φιλε
Φίλε νομίζω ότι στον αγώνα δεν είχες ανάσες και έδειχνε ποιο άσχημη η κοιλιά σου από ότι είναι
LeThaL BiTe
όντος ο πρώτος εχει πιο στενή μέση και πολύ ανοιχτούς ώμους-πλάτη ( αυτο που λεμε V ) γ αυτο μάλλον ειναι πρώτος .εγω πιστεύω πως έπρεπε να βγεις 2ός ή 3ος τουλάχιστον
Paris Toul
Βαλάντη νομίζω πως θα πρέπει να βελτιώσεις λίγο την κοιλιακή χώρα!!!
Συγχαρητήρια Βαλάντη έκανες φοβερή δουλειά. Για μένα οι κριτές σε αδίκησαν παρά πολύ σου άξιζε η πρώτη με δεύτερη θέση. Η γράμμωση σου ήταν η καλύτερη όλων. Το μόνο μεμπτό σημείο κατά τη γνώμη μου ήταν λίγο στους κυλιακους.
Θεωρώ ότι ήσουν σε όλα τα σημεία του σώματος πολύ καλύτερος από όλους. Η διαφορά ήταν οι κοιλιακοί, που όπως έχεις αναφέρει παλιότερα είχες θέμα.
Βαλαντακο φιλε για εμενα αξιζες την πρωτη θεση πιστευω οτι ησουν πολυ ποιο γραμμένος απο τους αλλους .Ολοι ξέρουν τι παίζει με της θέσεις ειναι ενα αλλο θεμα αυτό και πολυ τραβηγμένο ! Μπραβο σου για την προσπαθεια και σου ευχομαι τα καλύτερα!!!!
theodoros kolokuthas
συγχαρητηρια κυριε ΝΤΟΚΟ ειστε αξιος αθλητης ανθρωπος θεωρω οτι λιγο η κοιλια σε εφερε πισω στην αξιολογηση αλλα σαν ομαδα μυικη ξεχωριστα σε ολα υπερτερουσες πρωτος με διαφορα

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα